Το προξενιό της Ιουλίας- Σέρφας: «Ο Γρηγόρης μπορεί & να μη μάθει ποτέ ότι το παιδί είναι δικό του»

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία προδίδει τον Γρηγόρη 

Media

Το προξενιό της Ιουλίας- Σέρφας: «Ο Γρηγόρης μπορεί & να μη μάθει ποτέ ότι το παιδί είναι δικό του»

Ο Δημήτρης Σέρφας φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Το προξενιό της Ιουλίας και σε συνέντευξή του αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του ήρωά του αλλά και το μέλλον του τόσο με τη Φιλιώ όσο και με την Ιουλία. 

Ο Γρηγόρης, αγνοώντας πως η Ιουλία είναι έγκυος στο παιδί τους, επιλέγει να υπερασπιστεί τον πατέρα του, Στρατό, κόντρα στην οικογένεια τnς αγαπημένης του -κι αυτό δημιουργεί χάσμα μεταξύ τους. Ο γάμος του με τη Φιλιώ, που είναι παράφορα ερωτευμένη μαζί του, θα είναι γεμάτος αγκάθια, αφού δεν την αγαπά. Πάντα θα του θυμίζει ότι αυτή πρόδωσε τη σχέση του με το μεγάλο έρωτα της ζωής του, την Ιουλία.

Dhmhtrhs-Serfas-Eygenia-3ygkoroy_4.jpg

Το προξενιό της Ιουλίας

- Τα σίριαλ εποχής σάς μαγνητίζουν;

«Σίγουρα έχουν μια μαγευτική ατμόσφαιρα, μιας και μας δημιουργούν την απορία “πώς θα ήταν αν ήμασταν και εμείς εκεί”. Βλέπεις κάτι που δεν έχεις ξαναζήσει, ακούς πράγματα που δεν έχεις συνηθίσει. Και ως θεατής μαθαίνεις πληροφορίες για τη χρονική περίοδο που διαδραματίζεται το κάθε έργο. Οπότε σε δελεάζει να θέλεις να δεις κι άλλο, για να μάθεις όσο περισσότερα γίνεται».

- Απαγορευμένος ο έρωτας στα χρόνια της πατριαρχίας και της έμφυλης βίας, στην ελληνική επαρχία του 1950;

«Εκείνη την εποχή ήταν απαγορευμένος κάθε έρωτας που δεν συνέφερε την οικογένεια. Εκείνη αποφάσιζε ποιο αγόρι θα πάρει η κοπέλα που ήταν στα χρόνια παντρειάς. Και συνήθως δεν αντιμετώπιζαν το προξενιό με τον ίδιο συναισθηματισμό που το αντιμετώπιζε η κοπέλα ή το αγόρι. Γι’ αυτούς ήταν απλά μια καλή συμφωνία, που εξασφάλιζε την περιουσία και τη φήμη της κάθε οικογένειας. Αν και τα χρόνια του προξενιού έχουν περάσει, τα χρόνια της πατριαρχίας και την έμφυλης βίας δεν είναι και τόσο μακριά από εμάς».

- Με τον Γρηγόρη σε ποια σημεία συναντιέστε ως χαρακτήρες;

«Στην αρχή δεν έβλεπα πολλά κοινά, τώρα όμως καταλαβαίνω την αγάπη και την αφοσίωση που έχει στην οικογένειά του και στους ανθρώπους που αγαπάει. Δεν ξέρω αν μοιράζομαι αυτό το στοιχείο μαζί του, αλλά είναι κάτι που θαυμάζω και θα ήθελα πολύ να το έχω και εγώ».

Dhmhtrhs-Serfas.jpg

- Ο Γρηγόρης πότε θα μάθει ότι το μωρό που περιμένει η Ιουλία είναι δικό του παιδί;

«Αυτή η πληροφορία είναι κάτι που ο Γρηγόρης θα έπρεπε ήδη να ξέρει. Κατά πάσα πιθανότητα, αν του το είχε πει η Ιουλία, εκείνος μπορεί να μη διάλεγε να υποστηρίξει τον πατέρα του, αλλά να υποστηρίξει τον έρωτα της ζωής του, που είναι έγκυος στο παιδί του. Δυστυχώς όμως, μπορεί να μην το μάθει και ποτέ...»

Πηγή: Τηλεθεατής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved