Το προξενιό της Ιουλίας - Δημήτρης Σέρφας: «Δηλώνω ερωτευμένος με την Πέγκυ Τρικαλιώτη»
Media

Το προξενιό της Ιουλίας - Δημήτρης Σέρφας: «Δηλώνω ερωτευμένος με την Πέγκυ Τρικαλιώτη»

Ταλαντούχος, ευγενής και χαμηλών τόνων, ο Δημήτρης Σέρφας μας συστήθηκε τηλεοπτικά ως Άγγελος Αντωνόπουλος στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1.

Φέτος, αντιμετωπίζει μεγάλα βάσανα και τραγικά διλήμματα ως Γρηγόρης Ραζίνης, στο «Προξενιό της Ιουλίας». Δείτε τι αποκαλύπτει για τους ηθοποιούς με τους οποίους συνεργάζεται…

Dhmhtrhs-Serfas.jpg

Η πρώτη σας σκηνή με την Ευγενία Ξυγκόρου;

«Η πρώτη μου σκηνή με την Ευγενία ήταν στο νοσοκομείο. Όταν είχε χτυπήσει από το τροχαίο, με το αμάξι του Προβιού. Αν και συναισθηματικά η πρώτη σκηνή με την Ευγενία ήταν η ερωτική. Νομίζω πως, πριν γίνει, μου φαινόταν μια πολύ δύσκολη και άβολη συνθήκη, μιας και δεν το είχα ξανακάνει, αλλά τελικά ήταν πολύ ωραία».

- Αντίζηλος με τον Ηλία Μελέτη - Προβιά, ενώ πέρυσι ήταν ο πατέρας σας στα «Καλύτερά μας χρόνια»...

«Έτσι όπως πάμε με τα μυστικά σε αυτή τη σειρά, μπορεί και σε αυτήν, τελικά, να είναι πατέρας μου. Τι να πω; Ανυπομονώ για το πότε θα έχουμε σκηνή μαζί, γιατί μέχρι τώρα είναι σαν να δουλεύει ο καθένας σε διαφορετική δουλειά. Καμιά φορά, όταν τυχαίνει και έχουμε στον ίδιο χώρο γύρισμα, βλέπω να κάνει σκηνές με άλλους ηθοποιούς και με πιάνει το παράπονο».

serfas-trikalioti.jpg

- Με την Πέγκυ Τρικαλιώτη, την τηλεοπτική σας μητέρα, πώς κυλά η συνεργασία σας;

«Πιστεύω πως είναι από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω. Και είναι καθαρά συναισθηματικό. Νομίζω πως με κάνει να νιώθω πράγματα για το χαρακτήρα μου, αλλά και για το δικό της. Με κάνει να πιστεύω τη σκηνή που παίζουμε. Είναι φανταστική ηθοποιός και γυναίκα. Δηλώνω ερωτευμένος μαζί της! Επίσης, μου είναι πολύ οικείο το πρόσωπό της, μου θυμίζει την οικογένειά μου».

- Ποιος είναι ο πιο αυστηρός κριτής σας;

«Εγώ. Δεν νομίζω πως έχω να προσθέσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό. Δυστυχώς και ευτυχώς, όμως, είμαι και θα είμαι πάντα ο μεγαλύτερος κριτής του εαυτού μου».

Πηγή: Τηλεθεατής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved