Media

Θεοχάρης Ιωαννίδης για τις δηλώσεις του Καράβα που προκάλεσαν αντιδράσεις- «Δεν είχε ίχνος έπαρση»

Gossip-tv Team

O Θεοχάρης Ιωαννίδης μίλησε πρώτη φορά, για τη δήλωση του Γιώργου Καράβα που είχε κάνει στην εκπομπή του Night Out και είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Να σας θυμίσουμε πως ο Καράβας είχε πει: «Φίλε μου πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου και έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Και αυτό το λέω πραγματικά κρατώντας χαμηλά την μπάλα, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους. Και να σου πω και κάτι, είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια από κάποιους άλλους. Αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι τον εαυτό μου».

karavas-psarrou-(6).jpg

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης λοιπόν πρώτη φορά τοποθετήθηκε για την τότε δήλωση του καλεσμένου του, λέγοντας: «Να πω τη δική μου μεριά; Δεν την έχω πει ποτέ. Ο Γιώργος Καράβας δεν είχε ίχνος έπαρσης, ήταν μια ερώτηση που έγινε σε μια φάση που ήμασταν πολύ χαλαρά. Απάντησε με ειλικρίνεια, αισθάνομαι. Πραγματικά στο λέω και το τονίζω, εγώ τον θαύμασα γιατί εξέφρασε ένας άνθρωπος την επιθυμία του, το όνειρό του και είχε την αυτοπεποίθηση να το πει ανοιχτά και δημόσια. Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να παρεξηγηθεί».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved