Τσιμτσιλή για Συνατσάκη: Είναι περίεργο να προσβάλλεις μια γυναίκα επειδή επέλεξε να κάνει πλαστικές
Media

Τσιμτσιλή για Συνατσάκη: Είναι περίεργο να προσβάλλεις μια γυναίκα επειδή επέλεξε να κάνει πλαστικές

Την απρόσμενη κόντρα ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και την Μαίρη Συνατσάκη, σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης (29-11) μέσα από την εκπομπή Happy Day.

Πιο συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε θέση θέλοντας να στηρίξει και τις δυο πλευρές, μετά το βίντεο που ανέβασε η Ζήνα Κουτσελίνη στο TikTok που είναι απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Spata Live, όπου η Μαίρη Συνατσάκη σχολίαζε την εμφάνισή της.

synatsaki-(4).jpg

«Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά άκομψο γιατί όταν είσαι μια γυναίκα που έχεις αποδείξει ότι έχεις ενσυναίσθηση, ότι τάσσεσαι στο πλευρό των αδυνάμων. Εγώ δεν θα ξεχάσω που η Συνατσάκη ήταν στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη για το βίντεο που είχε διαρρεύσει από σύντροφό της για να την εκθέσει. Τότε είχε μπει μπροστά πρώτη. Όταν τάσσεσαι υπέρ των αδυνάτων, ακούγεται λίγο περίεργο να προσβάλλεις μια γυναίκα επειδή επέλεξε να κάνει πλαστικές», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να καταλήξει:

«Εγώ αυτό που θα επαναλάβω ότι όλοι όσοι είμαστε εδώ αλλά και στις άλλες εκπομπές στο παρελθόν μπορεί να έχουμε κάνει κάτι αντίστοιχο. Και εγώ το ίδιο θέμα αλλιώς θα το σχολίαζα στα 20 αλλιώς στα 30 αλλιώς στα 40, ανάλογα τις εμπειρίες και πολλά άλλα»

«Συνατσάκη, μιλά για τις πλαστικές μου. Σεβασμός από γυναίκα σε γυναίκα. Φτου κακά. Τι είπες τώρα σατανά… Γελάω με τις πλαστικές όχι με τα κιλά. Ευτυχώς υπάρχουν ντοκουμέντα», θυμίζουμε πως έγραψε η παρουσιάστρια της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα στο βίντεο που ανέβασε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved