Γιώργος Αμούτζας: «Έχω χάσει πολλούς ρόλους λόγω…»
Media

Γιώργος Αμούτζας: «Έχω χάσει πολλούς ρόλους λόγω…»

Ο Γιώργος Αμούτζας μίλησε για τις δυσκολίες που βιώνει «κουβαλώντας» το όνομα του πατέρα του, την εργένικη ζωή και το ταλέντο που έχει στα… kart.

«Έχω κάνει πολλά επαγγελματικά λάθη. Έχω ανάγκη να ξεκουραστώ για να κάνω το επόμενο βήμα. Μπορεί λόγω κούρασης να μην ήμουν καλός».

«Έχω χάσει πολλούς ρόλους λόγω…»
«Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζω εγώ είναι τριπλάσιες από τους ηθοποιούς στην ηλικία μου. Όλοι έλεγαν ότι έχω έτοιμη τη δική μου δραματική σχολή και δεν έχω να κάνω τίποτα λόγω του πατέρα μου. Έχω χάσει πολλούς ρόλους λόγω της δραματικής σχολής του πατέρα μου. Όλοι έλεγαν ότι πρεπει “να βγω να διεκδικήσω τους ρόλους μου, σε αντίθεση με τον Γιώργο που είναι συνεχιστής μίας δραματικής σχολής”. Άρα ότι “έχω να περπατήσω ένα κόκκινο χαλί, ξεκούραστα, με αργό βάδισμα και θα γίνω ο πρωταγωνιστής”. Πάντα είχα να αποδείξω ποιος και τι είμαι. Ότι είμαι σε μία δουλειά, σεμνά, ταπεινά, στην ώρα μου, πριν την ώρα μου, διαβασμένος. Διεκδικώ ρόλους και χάνω πολλούς ρόλους. Ένιωθα πως είμαι μόνιμα ο στόχος που όλοι πετάνε πάνω του βελάκια. », λέει ο ίδιος.

giorgosamoutzas_1656524029_2871454139155448435_404059830.webp

«’Επρεπε όλα αυτά τα χρόνια να παλεύω διπλά και τριπλά. Και ποτέ δεν ακούγεται το καλό, δεν ακούγεται το καλό, δεν ακούστηκε ότι πήγα χειρουργημένος με υπογραφή γιατρού νάω να παίξω και να λιποθυμάω στα καμαρίνια. Προφανώς και κουράστηκα να με κρίνουν, μόνιμα έχω να αντιμετωπίσω εχθρούς της σχολής και αντίπαλους παραγωγούς. Πάω να ζητήσω δουλειά και μου αρνούνται λόγω της σχολής», προσθέτει..

Όσο για το ταλέντο στα kart;

«Από μικρός μου άρεσε η ταχύτητα, ήταν το πάθος μου. Μικρός έκανα πρωταθλητισμό σε αγώνες kart, έχω ταλέντο και το λέω, το καυχιέμαι. Για την υποκριτική δεν θα με ακούσεις να το λέω αυτό ποτέ. Δεν πιστεύω ότι είμαι ατάλαντος ηθοποιός, δεν πιστεύω ότι είμαι κάτι “σούπερ ουάου” από τους υπόλοιπους», υπογραμμίζει.

giorgosamoutzas_1697565602_3215735801823259767_404059830.webp

Ο ίδιος συμπληρώνει πως:

«Δεν πιστεύω ότι είμαι κάτι διαφορετικό από τους άλλους ηθοποιούς, αλλά δεν είμαι και ατάλαντος. Η μαμά μου είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα, πάμε για αγώνες kart και μου λέει ‘μην τρέχεις’. Όταν μπαίνω στην κουζίνα αφήνω ένα χάος πίσω μου και όλοι μου λένε να μην ασχολούμαι με το φαγητό. Είμαι εργένης και μόνος μου».

Δείτε το απόσπασμα από το Mega Καλημέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved