Μανουσάκης: «Η τελευταία μέρα της ζωής μου θα ήθελα να είναι στο γύρισμα όταν λέω ‘μοτέρ ή στοπ’»

Ο Μανούσος Μανουσάκης.

Media

Μανουσάκης: «Η τελευταία μέρα της ζωής μου θα ήθελα να είναι στο γύρισμα όταν λέω ‘μοτέρ ή στοπ’»

O Μανούσος Μανουσάκης μίλησε για την καριέρα και την προσωπική του ζωή.

«Μας προτάθηκε από τον ANT1 να επανέλθει το ‘Τμήμα Ηθών’ άλλα αποσύρθηκε η πρόταση. Το έναυσμα για να ξεκινήσω την σκηνοθεσία ήταν όταν η γιαγιά μου με πήγε στα γυρίσματα της ‘Λίμνης των στεναγμών’ με την Ειρήνη Πάπα».

manousos.jpg

Για την προσωπική του ζωή σημειώνει:

«Με τη σύζυγό μου είμαστε 51 χρόνια μαζί. Μία γυναίκα καταλαβαίνει αμέσως αν ο άντρας έχει εξοκείλει, δεν μπορεί να της κρυφτεί. Το μυστικό στη 50ετη σχέση μας είναι ότι λέω ‘ναι’ σε όλα και κάνω ό,τι θέλω. Έχω κάποια φετίχ στην καθημερινότητά μου. Θέλω να πίνω καφέ σε συγκεκριμένο φλιτζανάκι. Δεν έχω δανείσει ποτέ βιβλίο, είναι το μοναδικό πράγμα που δε δανείζω. Είμαι πολύ χαζός για να καταλάβω αν με φλέρταραν για να πάρουν ρολό».

Για τον Απόστολο, ανέφερε: «Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν επιτυχημένος δήμαρχος. Την πρώτη τετραετία την κέρδισε λόγω δημοσιότητας, αλλά τη δεύτερη φορά έκανε έργο στην περιοχή του».

manousakis-manousos-660_0.jpg

Για το ξέσπασμα την Παναγιώτας Βλαντή κατά του Γιώργου Κιμούλη είπε:

«Η Παναγιώτα Βλαντή είναι μέλος του δικαστικού σώματος; Έγινε εισαγγελέας; Έβαλε κάποια ποινή…; Ο κ. Κιμούλης έχει καταδικαστεί για κάτι; Έγινε κάποια μήνυση εναντίον του; Θα συνεργαζόμουν μαζί του».

Κλείνοντας τη συνέντευξή του υπογραμμίζει:

«Η τελευταία μέρα της ζωής μου θα ήθελα να είναι στο γύρισμα όταν λέω ‘μοτέρ ή στοπ’».

DPG NETWORK