Ένταση στη Super Κατερίνα – «Δεν μπορώ να συνεχίσω. Έκανα καλά και σας έκλεισα την προηγούμενη φορά»
Media

Ένταση στη Super Κατερίνα – «Δεν μπορώ να συνεχίσω. Έκανα καλά και σας έκλεισα την προηγούμενη φορά»

Ένταση προκλήθηκε στην εκπομπή, Super Κατερίνα όταν εμφανίσθηκε ο δικηγόρος Χάρης Αμπραζής για να μιλήσει για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη.

Ένταση προσκλήθηκε όταν ο δικηγόρος αναφέρθηκε στη νομολογία για την ανθρώπινη ζωή.

Και τότε Κατερίνα Καινούργιου εξερράγη: «Ποια Πάρτε τον λόγο, δεν είμαι δικηγόρος. Ποια είναι η νομολογία για την ανθρώπινη ζωή, λοιπόν; Να την ακούσουμε να τρελαθούμε».

super-katerina-(3).jpg

Με τον δικηγόρο να λέει: «Κυρία Καινούργιου, δεν θέλω να συνεχίσω με αυτές τις τοποθετήσεις» και η παρουσιάστρια είπε: «δεν πειράζει, ευχαριστώ πολύ. Καλή σας σας ημέρα. Γεια σας».

Και ο κύριος Αμπραζής είπε: «Εγώ ήθελα να πω και θα το πω ότι εσφαλμένα γίνεται λόγος γενικά στα μέσα ότι αυτό είναι μέσο τιμωρίας που ακούστηκε τις προηγούμενες ημέρες».

super-katerina-(1).jpg

Με την Κατερίνα να λέει: « Δεν ακούστηκε κάτι τέτοιο! Εδώ μιλάμε για εμάς. Αν κάπου αλλού ακούστηκε κάτι άλλο, βγείτε αλλού να το πείτε.».

Και ο δικηγόρος επεσήμανε: « Μα δεν είπα για εσάς».

Έξαλλη η παρουσιάστρια είπε: « Τότε τι το λέτε σε εμάς; Τι είναι αυτά; Παιδιά, τώρα, δεν μπορώ να το συνεχίσω εγώ αυτό. Δεν με αφορά το νομικό».

Ο δικηγόρος της απάντησε: « Κυρία Καινούργιου, θα μπορέσω να μιλήσω; Αν θέλετε να με κλείσετε όπως την προηγούμενη φορά, κάντε το.».

super-katerina-(2).jpg

Με την παρουσιάστρια να απαντά: « Έκανα πολύ καλά που σας έκλεισα την προηγούμενη φορά γιατί, όσο ευγενής και να είστε, ακούσαμε μια χαροκαμένη μάνα, μια μάνα που το παιδί της έχει δολοφονηθεί με τον χειρότερο τρόπο και εσείς μετά από αυτό… Κακώς σας καλέσαμε!»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved