«H Καριολάκη και ο σύζυγός της ήταν ρακοσυλλέκτες» - Η έκκληση της κουνιάδας της
Media

«H Καριολάκη και ο σύζυγός της ήταν ρακοσυλλέκτες» - Η έκκληση της κουνιάδας της

Δεκαπέντε μέρες πέρασαν από τον θάνατο της Ελένης Καριολάκη και ο σύζυγός της συνεχίζει να ζει σε άθλιες συνθήκες και αρνείται να φύγει από το σπίτι.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, μίλησε στην εκπομπή , Super Κατερίνα: «Οι γείτονες δεν είχαν απευθυνθεί ποτέ στον δήμο να μας πουν ότι εκεί υπάρχει ένα Κωσταλέξι. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει αδέλφια που δεν τους επέτρεπε να πλησιάσουν. Καταρχάς ήταν ρακοσυλλέκτες. Γυρνάγανε στους δρόμους και μαζεύανε πράγματα. Η κυρία πέθανε και δεν είχε καταλάβει κανείς ότι πέθανε και τα σκυλιά όπως ήταν πεινασμένα της είχαν φάει τα δάχτυλα. Τα σκυλιά τα πήρε ο δήμος και τα καθάρισε και εδώ και μια βδομάδα έχουμε κανονίσει ιδιωτικό συνεργείο που θα καθαρίσει το σπίτι.

kariolaki.jpg

Υπάρχει ένα θέμα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει να φύγει από το σπίτι. Το Κοινωνικό Μαγειρείο του πηγαίνει φαγητό. Του έχουν πει να τον πάρει η αδελφή του και αρνείται. Μόνο με εισαγγελική παραγγελία θα απομακρυνθεί από εκεί».

Στη συνέχεια η κουνιάδα της Ελένης Καριολάκη έκανε έκκληση στον δήμο να καθαρίσουν το σπίτι γιατί ο αδελφός της κινδυνεύει από τις ακαθαρσίες: «Είναι αμαρτία να πεθάνει σαν σκυλί εκεί, είναι 90 χρονών».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved