Η Ελένη Μενεγάκη «έφαγε κόλλημα» και… το παραδέχθηκε on air – Το μήνυμα στον Ρουβά
Media

Η Ελένη Μενεγάκη «έφαγε κόλλημα» και… το παραδέχθηκε on air – Το μήνυμα στον Ρουβά

H Ελένη Μενεγάκη «έφαγε κόλλημα» και το παραδέχθηκε στον αέρα της εκπομπής της! 

Η παρουσιάστρια και χθες αλλά και σήμερα, 29 Νοεμβρίου, ζήτησε να παίζουν συνέχεια το τραγούδι «εγώ σ΄ αγαπώ» σε επανεκτέλεση από τον Σάκη Ρουβά.

Η παρουσιάστρια από τη στιγμή που το άκουσε, θυμήθηκε όταν ήταν είκοσι χρονών κορίτσι και δεν είχε και πολλές έγνοιες, όπως έχει τώρα.

Η Ελένη ανέφερε: «Καλά μέχρι και ο Σάκης Ρουβάς θα αναρωτηθεί «τι έχει πάθει αυτή;» Τίποτα δεν έπαθα, αλλά ψάχνω αφορμές για να ακούω τραγούδια που με μελώνουν, που με ευχαριστούν και με πάνε πολλά χρόνια πίσω, τότε που ήμουν σε μία άλλη φάση γενικότερα, σε άλλη ηλικία και το τραγουδάγαμε και καταλαβαίνετε τι σκεφτόμασταν…».

elenimenegaki_1700483336_3240211532322526244_205797726.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι το «Εγώ Σ’ Αγαπώ» είναι μία από τις πρώτες επιτυχίες που ερμήνευσε ο Σάκης Ρουβάς στο ξεκίνημα της καριέρας του, ενορχηστρώθηκε εκ νέου για να ντύσει μουσικά στιγμές των ηρώων της δραματικής σειράς, Το Ναυάγιο.

royvas-vayagio.jpg

Η επανεκτέλεση του τραγουδιού ακούστηκε για πρώτη φορά στο επεισόδιο που μεταδόθηκε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, με τη φωνή του τραγουδιστή να συμπαρασύρει τους τηλεθεατές σε ένα ταξίδι συναισθημάτων, ονείρων και προσδοκιών.

Τη μουσική του τραγουδιού, που κυκλοφόρησε το 1992, υπογράφει ο Νίκος Τερζής και τους στίχους η Λίλα Ράνου.

Δείτε την Ελένη να τραγουδά το "Εγώ σ' αγαπώ" μου ερμηνεύει ο Σάκης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved