Αντώνης Αντωνίου: «Μια κωμωδία μπορεί να θίξει το θέμα της απώλειας με πολύ ωραίο τρόπο»
Media

Αντώνης Αντωνίου: «Μια κωμωδία μπορεί να θίξει το θέμα της απώλειας με πολύ ωραίο τρόπο»

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά βρήκε τον Μηνά της αγαπημένης κωμικής σειράς του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» χωρίς τη Βουλίτσα του, αλλά όχι και χωρίς παρτενέρ.

Ο Αντώνης Αντωνίου μιλά για τις νέες συνθήκες και τη συνεργασία του με τη Ζουζού

Antonis-Antoniou.jpg

Πώς σας φαίνεται που κάνετε γύρισμα, ύστερα από 10 χρόνια χωρίς την Ελένη Κοκκίδου;

«Κάθε πράγμα έχει τη χάρη του και οτιδήποτε καινούριο την αξία του. Έχουμε πολύ καλούς συνεργάτες στο σενάριο και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας τους ηθοποιούς. Η Έλενα Σολωμού είναι τόσο ταλαντούχα που ό,τι και να γράψει είναι όμορφο. Παίρνουμε το σενάριο και προχωράμε. Έτσι είναι η ζωή. Αλλάζουν τα πράγματα κι εμείς συνεχίζουμε».

Η απώλεια είναι μέσα στη ζωή. Και μέσα από την κωμωδία λέγονται τα πιο δύσκολα πράγματα.

«Βέβαια. Μέσα στη ζωή είναι όλα και πράγματι μια κωμωδία μπορεί να θίξει το θέμα της απώλειας με πολύ ωραίο τρόπο όπως κι εκείνα της συντροφικότητας και της μοναξιάς που συναντάμε κάθε μέρα μέσα μας και γύρω μας».

antoniou.jpg

Πώς είναι τώρα η νέα συνθήκη με τη Μαρία Κατσανδρή;

«Είναι πολύ καλή ηθοποιός. Έχουμε συνεργαστεί παλαιότερα στο θέατρο και τώρα μετά από χρόνια ξανασυναντιόμαστε στη σειρά. Η ζωή κάνει κύκλους».

Πάντως η Ζουζού, την οποία υποδύεται, είναι... διαόλου κάλτσα και ό,τι βάλει στο μυαλό της θέλει να το καταφέρνει. Σε αυτό μοιάζει λίγο στη Βουλίτσα.

«Πράγματι, αυτό είναι ένα κοινό τους στοιχείο. Έχει κι αυτή επιμονή και για όσα θέλει να καταφέρει έχει τον τρόπο της. 0 Μηνάς πάλι θέλει την ησυχία του. Εκείνη τη συντροφιά του. Έχει και η Ζουζού τα προβλήματά της και ο ένας προσπαθεί να γιατρευτεί παίρνοντας στήριξη από τον άλλον. Όταν αναζητάς τη βοήθεια μέσα σου, αυτή η λύση δεν είναι αξιόπιστη γιατί υποκύπτεις στην κατάθλιψη. Χρειάζεσαι ένα ταίρι για να προχωρήσεις. Το σίγουρο είναι ότι με τις ιστορίες που μας γράφουν δεν κινδυνεύουμε να βαρεθούμε ποτέ και πορευόμαστε με πολλή δύναμη και αισιοδοξία στη σειρά».

Πηγή tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved