Φαίη Ξυλά: Η σπάνια εξομολόγηση για τον 8χρονο γιο της, που πηγαίνει Τρίτη Δημοτικού
Media

Φαίη Ξυλά: Η σπάνια εξομολόγηση για τον 8χρονο γιο της, που πηγαίνει Τρίτη Δημοτικού

Η Φαίη Ξυλά μίλησε αποκλειστικά στην «Ελένη» για τον γιο της και τη βοήθεια που ζήτησε από παιδοψυχολόγο για να διαχειριστεί το διαζύγιό της με τον πρώην σύζυγό της.

Η ηθοποιός μίλησε για την αρχή της καριέρας της και την απόφαση να ασχοληθεί μες την υποκριτική, λέγοντας πως οι γονείς της περίμεναν πως θα ασχοληθεί με την υποκριτική γιατί έπαιζε στην καλλιτεχνική σκηνή της Κέρκυρας.

«Οι γονείς μου προσπάθησαν έμμεσα να μου αλλάξουν γνώμη και τους το ανακοίνωσα αφού πέρασα στο Εθνικό».

Όπως είπε, η ίδια δεν πιστεύει πολύ στις συμβουλές και δεν της αρέσει να τις δίνουν ούτε να δίνει. Μιλώντας για τον 8χρονο γιο της, είπε πως έχουν μία πολύ ωραία σχέση και είναι πολύ δεμένοι.

faih-xyla-(1).jpg

«Επειδή όλα γίνονται γρήγορα πρέπει να είσαι κοντά στο παιδί και να μην χάνεις πράγματα. Εγώ θέλω να είμαι πολύ με το παιδί μου και όταν δεν συμβαίνει λόγω δουλειάς αρχίζω και αισθάνομαι ότι μου χαλάει την ισορροπία».

Η Φαίη Ξυλά είπε πως δεν είναι αυστηρή με το παιδί της αλλά και γενικά δεν είναι αυστηρός άνθρωπος.

faih-xyla-(5).jpg

«Δεν με άγχωσε ότι έμεινα μόνη μου με το παιδί, με άγχωσε να το διαχειριστώ όσο καλύτερα γίνεται. Πρέπει να καταλάβει το παιδί το διαζύγιο. Ότι και οι δύο γονείς το αγαπάνε πολύ και είναι εκεί, απλά δεν είναι μαζί. Την περίοδο του διαζυγίου συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο για να ξέρω ακόμα κα ποιες λέξεις να χρησιμοποιήσω. Τα παιδιά κάνουν πάντα ερωτήσεις και αναρωτιέσαι εάν απάντησες σωστά».

Όπως είπε η αγαπημένη ηθοποιός, ο γιος της είναι πολύ δυναμικός, έντονος και ζωηρός χαρακτήρας.

«Δεν θα φοβόμουν να γυρίσω σελίδα στη ζωή μου, αν αισθανόμουν ότι το θέλω».

Η Φαίη Ξυλά πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Bella Figura» στο θέατρο «Σταθμός».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved