To προξενιό της Ιουλίας - Δημήτρης Αριανούτσος: «Ο ρόλος του Χρήστου είναι πρόκληση»
Media

To προξενιό της Ιουλίας - Δημήτρης Αριανούτσος: «Ο ρόλος του Χρήστου είναι πρόκληση»

Με σταθερά βήματα ο Δημήτρης Αριανούτσος έχει καταφέρει να «χτίσει» ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό καθώς με το ταλέντο του και τη σκληρή δουλειά στέκεται άξια στο πλάι έμπειρων πρωταγωνιστών σε κάθε του συνεργασία.

Τη φετινή σεζόν τον απολαμβάνουμε στη δραματική σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας» στον ALPHA στον ρόλο του ψυχικό ασταθή νεαρού Χρήστου, κερδίζοντας το κοινό από την πρώτη στιγμή.

arianoutsos-(2).jpg

To προξενιό της Ιουλίας - Δημήτρης Αριανούτσος

Ύστερα από «Το βραχιόλι της φωτιάς» επιστρέψατε τηλεοπτικά σε μια εξίσου πολύ δυνατή παραγωγή, αφήνοντας με την ερμηνεία σας τις καλύτερες των εντυπώσεων. Το έχετε εισπράξει αυτό από τον κόσμο;

«Η αλήθεια είναι πως ναι. Με σταματούν στον δρόμο, μου μιλούν για τη σειρά, για τον ήρωά μου τον Χρήστο και τα σχόλια είναι πολύ θετικά. Συνήθως με ρωτούν για το τι θα γίνει με το προξενιό, για το αν και το πότε θα έρθει η Ιουλία σπίτι μας και μου κάνουν αναφορές για τη Χάδω. Τα καλύτερα λένε (γελάει). Γενικότερα μου αναφέρουν ότι το αποτέλεσμα της σειράς είναι πολύ ωραίο. Οσο αφορά εμένα, ο ρόλος του Χρήστου είναι πρόκληση. Προσπαθώ να αποτυπώσω όσο καλύτερα γίνεται πώς μπορεί να νιώθει αυτός ο άνθρωπος με τα τόσα ψυχικά τραύματα και να τα αποδώσω υποκριτικό και ο κόσμος μού λέει ότι το εισπράττει αυτό».

Η αλήθεια είναι ότι ο ρόλος του Χρήστου είναι απαιτητικός

«Για μένα υποκριτικά ήταν ένα πρωτόγνωρο πεδίο. Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας και ήθελα πολύ να τον υποδυθώ γιατί είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει καλλιτεχνικά. Με έβαλε στη διαδικασία να ψάξω πώς θα μπορούσα να τον ερμηνεύσω, ποια είναι η ψυχοσύνθεσή του, όπως συμπεριφέρεται και ποια είναι η σχέση του με τους ανθρώπους. Μάλιστα μαζί με τον σκηνοθέτη μας τον Νίκο Κρητικό μιλήσαμε με ψυχολόγο για να ανακαλύψουμε αυτές τις πτυχές».

arianoutsos-(3).jpg

Η μόνη που φαίνεται να νοιάζεται πραγματικά τον Χρήστο είναι η Στεφανία. Είναι έτσι ή υπάρχει κι εκεί μια ιστορία πίσω από την ιστορία;

«Η Στεφανία τον αγαπάει πολύ γιατί εκείνη τον έχει ουσιαστικά μεγαλώσει. Σίγουρα υπάρχει ένα μυστικό του παρελθόντος που δεν αφορά όμως τη σχέση της με τον Χρήστο αλλά με τον Γιωργίκη αφού αυτός είναι υπεύθυνος για την αναπηρία της. Τα αισθήματα της Στεφανίας για τον Χρήστο είναι πραγματικά».

Η Στεφανία άλλωστε είναι εκείνη που επιμένει πως πρέπει να πουν στον Χρήστο κάποιες αλήθειες για το παρελθόν.

«Ναι και δεν είναι λίγες που φορές που έρχεται σε έντονη σύγκρουση με τη Χάδω και με τον Γιωργίκη γι’ αυτό. Ακόμη όμως τον κρατάνε στο σκοτάδι. Ωστόσο η Στεφανία θα του αποκαλύψει κάποια πράγματα επειδή θα την πιέσει πολύ με τις επίμονες ερωτήσεις του».

arianoutsos-(4).jpg

To προξενιό της Ιουλίας - Δημήτρης Αριανούτσος

Και οι εφιάλτες όμως που έχει ο Χρήστος, στην πραγματικότητα δεν είναι άσχημα όνειρα αλλά μνήμες.

«Πράγματι είναι μνήμες που έρχονται μέσα από τους εφιάλτες γιατί όταν ήταν τεσσάρων ετών έγιναν όλα όσα στιγμάτισαν τον ίδιο και την οικογένειά του και τα αναβιώνει μέσα από τα όνειρά του. Ωστόσο ο ίδιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει τι είναι αλήθεια και τι όχι». ...

Ο ψυχολόγος τον βοήθησε;

«Τον βοήθησε να ανοιχτεί και η συμβουλή που του έδωσε ήταν, αφού δεν μπορεί να μιλήσει σε' κάποιον άλλον, να μιλάει στα τριαντάφυλλά του για να βγάζει τον θυμό από μέσα του».

Πηγή tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved