Η μάγισσα: Ο Μάρκος αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Θεοφανώς και η Δαμιανή την τιμωρεί
Η μάγισσα: Ο Μάρκος αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Θεοφανώς
Media

Η μάγισσα: Ο Μάρκος αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Θεοφανώς και η Δαμιανή την τιμωρεί

Η μάγισσα: Σεισμό πρόκειται να προκαλέσουν οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων στον πύργο των Λασκαραίων.

Όλα αρχίζουν όταν αποκαλύπτεται πως η Θεοφανώ είναι έγκυος. Ο Μιχαήλ, πιστεύοντας πως το μωρό είναι του Φρίξου, επισπεύδει τον γάμο τους, αλλά αυτή η απόφαση προκαλεί την έκρηξη του Μάρκου, ο οποίος είναι αποφασισμένος να μεγαλώσει το παιδί του ο ίδιος.

1.-(1).jpg

Την επομένη, η Θεοφανώ και ο Φρίξος ετοιμάζονται για τον γάμο τους, αλλά τίποτα δεν θα κυλήσει ήρεμα, καθώς μία συγκλονιστική είδηση θα συνταράξει συθέμελα τον πύργο. Ο Μάρκος, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη που κανείς δεν περιμένει και ομολογεί την παράνομη σχέση τους αλλά και πως το μωρό που περιμένει η Θεοφανώ είναι δικό του. Όσα λέει, όμως, προκαλούν μεγάλες αντιδράσεις. Αρχικά ο νεαρός συγκρούεται με τη Δαμιανή. Ωστόσο, όλοι αναμένουν την αντίδραση της Μεταξίας, η όποια είναι ακραία.

3.-(9).jpg

Η Μεταξία εγκαταλείπει τον πύργο και ζητάει καταφύγιο στους Γερακάρηδες, ενώ η Θεοφανώ εγκλωβίζεται για τα καλά μιας και είναι έρμαιο των αποφάσεων των άλλων τόσο για τη δική της ζωή όσο και για του παιδιού της. Τις επόμενες ημέρες, ο όρος που θέτει η Μεταξία για να γυρίσει στους Λασκαραίους δεν βρίσκει σύμφωνο τον Μάρκο και πλέον οι δύο οικογένειες βαδίζουν στην κόψη του ξυραφιού.

laskaraioi.jpg

Η Δαμιανή, από την άλλη, προσπαθεί να πείσει τους πάντες, προκειμένου η Θεοφανώ, μετά τη γέννα, να φύγει απ’ τον πύργο και να μεγαλώσουν εκείνοι το μωρό, αλλά δεν βρίσκει κανέναν σύμμαχο. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στον πύργο των Λασκαραίων αλλά και στη ζωή της Θεοφανώς. Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved