Παράδεισος-Θεοδώρα Τζήμου: «Θέλω η Βικτόρια τελειώνοντας η σειρά, να τους έχει σκοτώσει όλους»
Media

Παράδεισος-Θεοδώρα Τζήμου: «Θέλω η Βικτόρια τελειώνοντας η σειρά, να τους έχει σκοτώσει όλους»

Παράδεισος των κυριών: Η Βικτόρια είναι αυτή τη στιγμή η νούμερο ένα «κακιά» της ελληνικής μυθοπλασίας.

Η Θεοδώρα Τζήμου όμως δεν είναι. Αντιθέτως, έχει πολλή πλάκα. Και μας απαντά με πολύ χιούμορ σε όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για τη δολοφονική μανία της ηρωίδας της και όχι μόνο.

paradeisos-(4).jfif

Θεοδώρα Τζήμου

Πείτε μας μερικά πράγματα για τη μοχθηρή ηρωίδα σας...

«Μοχθηρή, άκου μοχθηρή... Επειδή δηλαδή σκοτώνει μερικούς ανθρώπους, επειδή δεν αφήνει ζωντανό στο διάβα της (γελάει) Σοβαρά τώρα, ως ηθοποιός που αναλαμβάνω έναν ρόλο, οφείλω κάπως να τη "δικαιολογήσω". Κάποιοι άνθρωποι, μάλλον επειδή έχουν πληγωθεί σοβαρά, παρεκτρέπονται. Δεν μπορώ να μιλήσω άσχημα για τη Βικτόρια, συγγνώμη. Εγώ την "υποστηρίζω". Ίσως γιατί δεν θέλω να σκεφτώ ότι ενσαρκώνω κάποιον τόσο "κακό", γιατί ας ηθοποιός έχω ανάγκη να την υποστηρίξω. Προσωπικά, για να πω την αλήθεια, τη λυπάμαι, γιατί έχει μπει σε μια περιοχή όπου, για να καλύψει Τα νώτα της κάνει το ένα σκληροπυρηνικό πράγμα μετά το άλλο. Και σίγουρα έχει κάποιο ψυχολογικό ζήτημα, γιατί αλλιώς πώς να εξηγήσεις τη δολοφονική της μανία;»

Γεννιόμαστε κακοί ή γινόμαστε;

«Δεν πιστεύω ότι γεννιόμαστε ούτε κακοί ούτε δολοφόνοι. Δεν με συμφέρει να σκεφτώ κάτι άλλο... Εκτός αν αυτός ο κακός που έχουμε απέναντι μας είναι ο ίδιος ο διάβολος. Νομίζω πας οι συνθήκες μερικές φορές μάς οδηγούν εκεί. Έπειτα, αυτό που σας είπα πριν, πολύ πιθανό κάποιος να μη θεωρεί ότι κάνει κάτι κακό, αλλά να το κάνει γιατί πιστεύει ότι αυτή είναι η νομοταξία των πραγμάτων».

1675686777029-46839619-theodora-tzimou.jpg

Θεοδώρα Τζήμου

Πώς θα θέλατε να τη δείτε προσεχώς;

«Σίγουρα θέλω να δω από πού πηγάζει όλο αυτό το πράγμα, αυτή η κακία. Αυτή η δολοφονική της μανία! Έχω να σας πω πάντως ότι όλο αυτό εγώ το αντιμετωπίζω με πολύ χιούμορ, γιατί αλλιώς δεν αντέχεται. Μου αρέσει που κάνω ως ηθοποιός κάτι ακραίο... Τη βλέπω ως ηρωίδα μυθιστορήματος ή κόμικ, γιατί και όποιος τη βλέπει δεν μπορώ να πιστέψω πέος θα ταυτιστεί ποτέ με τη Βικτόρια. Το αντιμετωπίζω, ας πούμε, όπως στον "Μπάτμαν", όπου υπάρχει πάντα ένας κακός. Έτσι, αλλά και με απόλαυση κιόλας».

Θέλετε να τιμωρηθεί ή θέλετε να γλιτώσει η Βικτόρια;

«Θέλω να γλιτώσει εννοείται! Την αγαπάω! Βαδίζουμε μαζί εδώ και σχεδόν δύο χρόνια άλλωστε. Να σας πω την αλήθεια; Θέλω, τελειώνοντας η σειρά, να τους έχει σκοτώσει όλους και να κατεβαίνει τα σκαλιά του "Παραδείσου" χαμογελώντας, μόνη της, φορώντας μια υπέροχη μακριά τουαλέτα (γελάει)».

Πηγή Τηλέραμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved