Παγιδευμένοι: Άγρια κόντρα! Άννα και Αγγελική αντιμέτωπες
Media

Παγιδευμένοι: Άγρια κόντρα! Άννα και Αγγελική αντιμέτωπες

Άκρως συναρπαστικές αναμένονται οι εξελίξεις της δραματικής σειράς «Παγιδευμένοι».

Όπως θα δούμε, μια άγρια κόντρα ξεσπάει ξαφνικά ανάμεσα στην Άννα και την Αγγελική και οι δύο γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες

pagidevmenoi-(2).jpg

Μία μεγάλη ανατροπή έρχεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παγιδευμένοι», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1. Όπως θα δούμε, παρά τη φιλική σχέση που έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν η Άννα και η Αγγελική, οι δύο γυναίκες έρχονται ξαφνικά αντιμέτωπες. Ανάμεσά τους ξεσπάει μία άγρια κόντρα, η οποία διαταράσσει τις ισορροπίες. Όλα αρχίζουν όταν ένας φίλος της Ροδίτη τής τηλεφωνεί και της ζητάει να τον βοηθήσει. Ο άντρας τής εξηγεί ότι έλειπε για κάποιο διάστημα από το σπίτι του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και όταν επέστρεψε διαπίστωσε ότι η σύζυγός του και η κόρη του έχουν εξαφανιστεί. Ταυτόχρονα, στον χώρο υπήρχαν ίχνη αίματος, γεγονός που τον οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάτι κακό έχει συμβεί. Η Άννα δέχεται να τον βοηθήσει, ενώ την ίδια στιγμή ο φάκελος της περίεργης αυτής ιστορίας φτάνει στην Εισαγγελία Πειραιά για να διερευνρθεί. Έτσι, αναλαμβάνει την υπόθεση η Αγγελική.

626aa905-pagidevmenoi.jpg

Οι δύο γυναίκες, λοιπόν, καλούνται να μάθουν τι έχει συμβεί από διαφορετική σκοπιά και εξυπηρετώντας άλλα συμφέροντα, καθώς η εισαγγελέας θεωρεί ότι ο σύζυγος ίσως είναι ύποπτος. Μάλιστα, η ίδια είναι αποφασισμένη να βρει την αλήθεια, υπηρετώντας πιστά τον νόμο, χωρίς να ανεχτεί καμία παρατυπία. Αντιθέτως, η Άννα, για να φτάσει εκεί που θέλει, πολλές φορές χρησιμοποιεί και ανορθόδοξες μεθόδους. Έτσι, σύντομα, έρχονται σε σύγκρουση. Όταν η δικηγόρος πηγαίνει στο γραφείο της εισαγγελέως, έχουν μία έντονη λεκτική αντιπαράθεση. Η ατμόσφαιρα παραμένει για μέρες ηλεκτρισμένη και αυτή η νέα κόντρα προκαλεί αμηχανία στον Δημήτρη και τον Σταύρο, που προσπαθούν να εξομαλύνουν την κατάσταση.

pagidevmenoi-(3).jpg

Στη συνέχεια, η Άννα, θέλοντας να κάνει ανακωχή με την Αγγελική, αγοράζει λουλούδια και πηγαίνει στο σπίτι της. Ωστόσο, η εισαγγελέας την υποδέχεται τυπικό, παρά τη φιλική προσέγγιση της πρώτης. Κάποια στιγμή, η κουβέντα φτάνει στην υπόθεση της εξαφάνισης και οι τόνοι ανάμεσά τους αρχίζουν να ανεβαίνουν. Μάλιστα, η δικηγόρος προσπαθεί να... ψαρέψει στοιχεία με τον τρόπο της και δέχεται επίθεση. «0 Δημήτρης μπορεί να σε ευνοούσε μέχρι τώρα, αλλά εγώ δεν θα το κάνω», της διαμηνύει η Αγγελική. Ταυτόχρονα, της ξεκαθαρίζει ότι δεν θα δεχτεί την παραμικρή παρατυπία. Τα λόγια αυτά εκνευρίζουν την Άννα και η κόντρα ανάμεσα τους κορυφώνεται.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved