Cash or Trash: Ένα από τα πιο σπάνια αντικείμενα που έχουμε δει δίνει ευχαρίστηση σήμερα σε όλους
Media

Cash or Trash: Ένα από τα πιο σπάνια αντικείμενα που έχουμε δει δίνει ευχαρίστηση σήμερα σε όλους

Cash or Trash: Σήμερα, Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στις 17:30, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία μοναδικά αντικείμενα.

Είναι από τις λίγες φορές που οι αγοραστές δεν έχουν συναντήσει ποτέ ξανά το άκρως συλλεκτικό και πλήρως λειτουργικό αντικείμενο του Μάνου. Ο συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ μεταφέρει τους αγοραστές σε μια εποχή, που η σύνδεση με Κάιρο αποτελούσε μεγάλη υπόθεση.

Ένα αντικείμενο «κιουριοζιτέ», όπως χαρακτηρίζονται τα αντικείμενα της κατηγορίας, φέρνει ο Κωνσταντίνος. Ο Θάνος Λούδος νιώθει μεγάλη ευχαρίστηση που έχει την ευκαιρία μέσα από το Cash or Trash να εκτιμήσει ένα τόσο σπάνιο αντικείμενο.

cach.jpg

Ο Κωνσταντίνος, δυσκολεύεται να θυμηθεί όσα άκουσε από τον Θάνο Λούδο, αλλά ευτυχώς ο γαλλομαθής Γεώργιος Καράμπελλας τον βοηθάει, και ιντριγκάρεται από την Arte Povera διάθεση που αποπνέει το αντικείμενο που έχει μπροστά του.

Η Βαντζελού από την Κύπρο γεμίζει τα δωμάτια του Cash Or Trash, θετική ενέργεια, αλλά και μουσική με το αντικείμενό της. Τα αρώματα των μπαχαρικών και οι Ινδικοί ήχοι, μεταφέρονται μέσα από την αγάπη της Κύπριας πωλήτριας για το Bollywood, με ένα αντικείμενο που ανεβάζει τη διάθεση των αγοραστών για υψηλές προσφορές.

Δείτε εδώ το trailer του Cash or Trash:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved