Φόνοι στο καμπαναριό: Η Μονή γίνεται στόχος δολοφονικής επίθεσης
Media

Φόνοι στο καμπαναριό: Η Μονή γίνεται στόχος δολοφονικής επίθεσης

Φόνοι στο καμπαναριό: Ο πατήρ Φανούριος παίρνει την απόφαση και επισκέπτεται αιφνιδιαστικά τη μονή, με στόχο να μάθει τον πραγματικό λόγο που η ηγούμενη Μαρία και η μοναχή Αρσινόη έχουν βγει απ’ τον δρόμο του Κυρίου.

Εδώ και καιρό υποψιάζεται πως κάτι παράξενο συμβαίνει με τις δύο γυναίκες και πλέον είναι έτοιμος να μάθει όλη την αλήθεια, πριν να είναι πολύ αργά για όλους. Παράλληλα, το σκοτεινό παρελθόν μιας από τις μοναχές έρχεται στο φως και σοκάρει τις υπόλοιπες, που πλέον καλούνται να διαχειριστούν τα νέα δεδομένα. Από την άλλη, παρακολουθώντας τον Καραϊσκο, ο Σοφιανός και ο Τσακαλάκης φτάνουν στα ίχνη ενός νέου υπόπτου, ο οποίος θα μπορούσε να είναι ο δολοφόνος του Πέτρου, που τόσο καιρό αναζητούν.

6254a5cf-FONOI.webp

Τώρα, οι κινήσεις τους απαιτούν διακριτικότητα αλλά και προσοχή, προκειμένου να οδηγηθούν στη λύση αυτού του μυστηρίου. Λίγο αργότερα, τα πράγματα γίνονται ακόμα μία φορά επικίνδυνα, όταν η μονή της Αγίας Θεοδούλης γίνεται στόχος δολοφονικής επίθεσης, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των μοναχών. Θα υπάρξουν απώλειες ή θα κατορθώσουν όλες να γλιτώσουν; Ποιος είναι εκείνος που θέλει το κακό τους αλλά και το κακό του μοναστηριού;

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved