Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Νικόλας αρνείται να συνεργαστεί με τον Λημνιό
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Νικόλας αρνείται να συνεργαστεί με τον Λημνιό

Κάνε ότι κοιμάσαι: 0 Νικόλας πιέζει τον Κάσδαγλη να πει την αλήθεια για την υπόθεση του φόνου, ενώ η σχέση του με την Πέρσα κλονίζεται.

Λίγο μετά, ο καθηγητής δέχεται πρόταση να συνεργαστεί με τον Λημνιό για το καλό του φίλου του, αλλά αρνείται πεισματικά, ενώ η Χρύσα ζητάει να βγει η Άννα από την έρευνα

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-22-3.jpg

Η Άννα συγκρούεται πολύ άσχημα με τη Χρύσα σχετικά με την αστυνομική έρευνα εναντίον του Κάσδαγλη. Μάλιστα; ζητάει να διαπιστωθεί πού ήταν ο τελευταίος πριν λάβει το μήνυμα για να πάει να βρει το θύμα. Λίγο μετά, η Χρύσα κατηγορεί τον Ίσσαρη για τις μεθόδους του και τον τρόπο με τον οποίο πήρε το υλικό από το καταγραφικό του Αλεξανδρινού Κολλεγίου που επιβεβαιώνει το άλλοθι του Σταματάκη. Από την άλλη, ο Νικόλας πιέζει τον Κάσδαγλη, ανησυχώντας ότι μπορεί ο φίλος του να μην έχει πει όλη την αλήθεια. Εν τω μεταξύ, η σχέση του με την Πέρσα έχει αρχίσει να κλονίζεται, μετά την άρνησή της να μιλήσει ανοιχτά μαζί του για το θέμα του φόνου της Δέσποινας.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-21-2.jpg

Στη συνέχεια, η γυναίκα επιβεβαιώνει στη Δάφνη ότι ουδέποτε είχε ερωτικές σχέσεις και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε κάποιος να το χρησιμοποιήσει εναντίον του Σταματάκη. Τότε η Δάφνη τής εξηγεί ότι όσο ο Σταματάκης ήταν πιστός στη Δέσποινα, το προγαμιαίο συμφωνητικό λειτουργούσε υπέρ του και αυτό του έδινε κάθε κίνητρο για να τη θέλει ζωντανή. Την επόμενη μέρα, ο Νικόλας δέχεται μία ανήθικη πρόταση που τον εξοργίζει. Συγκεκριμένα, να συνεργαστεί με τον Λημνιό για να βοηθήσει τον Κάσδαγλη με την υπόθεση της κατηγορίας του φόνου, αλλά ο καθηγητής αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο και αρνείται πεισματικά.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-20-5.jpg

Νιώθει, όμως, μεγάλη ανασφάλεια για την έκβαση της αστυνομικής έρευνας, η οποία ενοχοποιεί ολοένα και περισσότερο τον φίλο του. Την ίδια ώρα, η Πέρσα μαθαίνει ότι, πριν πεθάνει η Δέσποινα, είχε ζητήσει από τον Νικόλα να καταθέσει ότι εκείνη διατηρούσε σχέσεις με τον άντρα της, για να κατηγορήσει τον Σταματάκη. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Λάμπης ομολογεί στη Λέτα ότι είχε παραδώσει στον πατέρα της το πρόγραμμα με το οποίο χάκαρε τις κάμερες και τα κινητά. Η Χρύσα, τώρα, ζητάει να βγει εκτός έρευνας η Άννα και ο Ισσαρπς απειλεί ότι, σε αυτή την περίπτωση, θα παραιτηθεί. Έτσι με όλα όσα συμβαίνουν, η σχέση του Ίσσαρη με την Άννα αρχίζει να κλονίζεται σοβαρά.

Πηγή mytv

DPG NETWORK