Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: O Ηλίας αισθάνεται πολύ πιεσμένος και τα βάζει με όλους και όλα!

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: O Ηλίας αισθάνεται πολύ πιεσμένος και τα βάζει με όλους και όλα!

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Κανάτης αποφασίζει να πάρει στον Φάνη ένα δώρο, το οποίο όμως τον φέρνει σε δύσκολη θέση, ενώ η Ζωή θέλει να το ξεφορτωθούν από το διαμέρισμά τους.

Στην Κρήτη, η Ζουζού μιλάει στον Μηνά για την οικογένειά της και εκείνος ανακαλύπτει ότι το καινούργιο ενδιαφέρον του Βαγγέλη είναι η κόρη της, η Σέβη. Παράλληλα, μία ευχάριστη είδηση από την Καίτη αυξάνει τη μοναξιά του Ηλία. Τότε η Τούλα τον παροτρύνει να συνεχίσει τη ζωή του και να βγει ραντεβού με την Κοκκάλω. Από την άλλη πλευρά, ο Μπάμπης επιβάλλει στην Ξένια να κάνουν αυστηρή οικονομία, όμως η Σοφία ανατρέπει το πρόγραμμά του.

mourmoura-1.jpg

Ύστερα από λίγες ημέρες, ενώ ο Μηνάς προσπαθεί να συνετίσει για άλλη μια φορά τον Βαγγέλη, ένα μικρό ατύχημα καθηλώνει τη Ζουζού στο σπίτι του μαζί τους. Στη Θεσσαλονίκη, ο μικρός Φοίβος δεν τρώει. Έτσι, ο Μπάμπης ανακαλύπτει μια νέα μέθοδο, η οποία φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα και για τον Φοίβο αλλά και για την Ξένια. Στην Άρτα, ο Ηλίας αισθάνεται πολύ πιεσμένος και τα βάζει με όλους και όλα, γιατί του λείπει η κόρη του.

Mourmoura-(2).jpg

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Συγχρόνως, η Τούλα προσπαθεί να τον κάνει να νιώσει καλύτερα. Εν τω μεταξύ, ο Φάνης είναι ταραγμένος, γιατί το νυν αγόρι της πρώην κοπέλας του γράφτηκε στο γυμναστήριο που δουλεύει και η Ζωή προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Όμως εκείνος αρχίζει να τον ανταγωνίζεται

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved