Θανάσης Αλευράς: «Με έβριζαν πολύ άσχημα, νόμιζαν ότι ήμουν στην επιτροπή που έδωσε 5άρι στην Κύπρο»
Media

Θανάσης Αλευράς: «Με έβριζαν πολύ άσχημα, νόμιζαν ότι ήμουν στην επιτροπή που έδωσε 5άρι στην Κύπρο»

Fay’s Time: Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα 20/11 ο Θανάσης Αλευράς και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο βρίσιμο που άκουσε όταν η Ελλάδα έδωσε το πεντάρι πέρυσι στην Κύπρο, στη Eurovision.

«Με νοιάζει τι γράφουν και σχολιάζουν οι άλλοι για μένα, θα ήθελα πολύ βέβαια να είμαι υπεράνω, αλλά με νοιάζει, όχι μόνο για τη δουλειά μου, αλλά για τη ζωή μου όλη. Μεγαλώσαμε με το τι θα πουν άλλοι.

Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο για κάτι που να έχει γραφτεί, εμένα γενικά με αγαπάνε οι άνθρωποι, απλά είδα πώς είναι να έχεις haters ή να προκαλείς, όταν κατά λάθος πέρυσι ξύπνησα το πρωί και έφαγα ένα βρίσιμο γιατί έβαλα πεντάρι στην Κύπρο», είπε αρχικά ο Θανάσης Αλευράς και συνέχισε:

aleyras.png

«Από παρανόηση της κρατικής τηλεόρασης, είχε βγει ότι ήμουν εγώ στην κριτική επιτροπή, που δεν ψήφισαν την Κύπρο και δεν πέρασε και κάποιοι φανατικοί άνθρωποι, αρκετοί, με βρίζανε πολύ άσχημα. Αν είχα ευθύνη, να το έτρωγα το βρίσιμο. Έπαθα σοκ, με βρίζανε. Έκανα ένα ποστάρισμα και απάντησα. Δεν μου αρέσει να φτάνουν στα αυτιά μου άσχημα πράγματα. Στεναχωρήθηκα και με την ευκολία που έχει ο κόσμος να τρώει τον άλλο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved