Έρωτας Φυγάς - Πέμυ Ζούνη: «Θα ήθελα να  απευθυνθώ στο κανάλι: “Είναι πάρα πολύ άβολο, κύριοι”».
Media

Έρωτας Φυγάς - Πέμυ Ζούνη: «Θα ήθελα να απευθυνθώ στο κανάλι: “Είναι πάρα πολύ άβολο, κύριοι”».

Έρωτας Φυγάς: Για τις εξελίξεις της σειράς μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Πέμυ Ζούνη ενώ δε δίστασε να απευθυνθεί στο κανάλι για το ενδεχόμενο να κοπεί η σειρά και όλα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες.

Είδαμε μία πολύ συγκινητική στιγμή, που αποθεώθηκε από τους ανθρώπους που παρακολουθούν τη σειρά στα social media. Μιλώ για τη στιγμή που επισκέπτεται η Μαργέτα τον Στέφανο στο νοσοκομείο και του μιλάει με βαθιά αγάπη, χωρίς βέβαια εκείνος να μπορεί να την ακούσει στην κατάσταση που βρίσκεται. Τελικά θα καταφέρουν αυτοί οι δύο άνθρωποι να ενωθούν ουσιαστικά;

«Ελπίζω - γιατί κι εμείς δεν ξέρουμε ακόμα το τέλος. Αυτό όμως είναι ένα σπάνιο μείγμα έρωτα που διατηρείται χρόνια και πραγματικής αγάπης που ξέρει να συγχωρεί και να πηγαίνει παρακάτω. Δέσαμε πολύ με τον Σταύρο Ζαλμά και το ήξερα, γιατί πέρα από τα λόγια που είναι γραμμένα, το πώς να αντιμετωπίσεις κάθε σκηνή τελικά διαμορφώνει το αποτέλεσμα. Με τον Σταύρο είχαμε πολύ καλό υλικό μεταξύ μας και αυτό κάνει τη σχέση πλούσια, πειστική και καθόλου μονοδιάστατη»

erotas-fygas-stefanos-prorasi-gamou-sth-margeta.jpg

Έρωτας φυγάς



Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της Μαργέτας με τον γιο της, τον Ιάσονα;

«Μέσα από σαράντα κύματα, μία δύσκολη διαδρομή, από την απόλυτη αγάπη και αδυναμία της μάνας έως προς την απόλυτη πληγή -γιατί ο Ιάσονας την πρόδωσε με όλους τους τρόπους-, αλλά και με τη συνειδητοποίηση ότι αυτή έχει κάνει τα χειρότερα λάθη όσον αφορά τον γιο της. Έπειτα από αυτή την ταραχώδη διαδρομή, θέλω να ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα βρεθούν ουσιαστικά και ώριμα πριν από το τέλος. Θέλω να το ελπίζω αυτό. Πρέπει να κλείσει σωστά η σχέση τους, να αποκατασταθεί, γιατί ακριβώς έχει βασιστεί σε πολλά λάθη».

zouni-(2).jpg

Ο «Έρωτας φυγάς» λέγεται ότι υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξει τηλεοπτικό σταθμό. Το συμβόλαιο με το OPEN ολοκληρώνεται στα τέλη Δεκέμβρη. Γνωρίζετε κάτι περί αυτού;


«Είναι πάρα πολύ άβολο αυτό που συμβαίνει, διαβάζουμε αυτά που γράφονται και δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση από το κανάλι. Εδώ θα ήθελα να απευθυνθώ στο κανάλι: «Είναι πάρα πολύ άβολο, κύριοι». Μία μεγάλη επιτυχία, όπως το «Έρωτας φυγάς», είναι τουλάχιστον αμήχανο και άδικο να συνοδεύεται από τέτοια σχόλια»

Πηγή 7 μέρες tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved