Όλα για τη ζωή μας: Ο Άρης Σοϊλέδης αποκαλύπτει ότι έφτασε στο κατώφλι της υπερκόπωσης
Media

Όλα για τη ζωή μας: Ο Άρης Σοϊλέδης αποκαλύπτει ότι έφτασε στο κατώφλι της υπερκόπωσης

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη έρχεται με πλούσια θεματολογία για όλα όσα απασχολούν το σώμα, το μυαλό και την ψυχή μας.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 08:50 στο MEGA η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» επιχειρεί να απαντήσει σε ένα πολύ κρίσιμο ερώτημα: Ποια αγγίγματα από άτομα του ευρύτερου οικογενειακού ή φιλικού κύκλου των γονέων θεωρούνται ασφαλή και αθώα και ποια παραβιαστικά για ένα παιδί; Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι ο ρόλος των γονέων είναι κομβικός στην αναγνώριση αυτής της δυσάρεστης, αλλά υπαρκτής κατάστασης. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια Αθηναΐς Νέγκα, η οποία μιλά ως μητέρα δύο κοριτσιών για τις ανησυχίες της και αποκαλύπτει όσα κάνει η ίδια για να μάθει στα παιδιά της ποιο είναι το ασφαλές άγγιγμα.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 08:50 στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» μαθαίνουμε τις διαφορές μεταξύ κόπωσης, υπερκόπωσης και χρόνιας κόπωσης και βλέπουμε γιατί προτού φτάσουμε σε αυτές τις καταστάσεις, έχουν συμβεί αλλαγές στο σώμα και την ψυχή μας στις οποίες δεν δίνουμε την απαραίτητη σημασία. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι δηλώνουν κουρασμένοι ή τουλάχιστον ότι κουράζονται πιο εύκολα από ό,τι παλαιότερα. Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος έφτασε στο κατώφλι της υπερκόπωσης και παρά λίγο να νοσηλευτεί. Ακόμη, στην εκπομπή μιλάμε και για την ατοπική δερματίτιδα και για τους σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισής της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved