Έρωτας φυγάς: Το προσωπικό θέμα που βάζει φρένο στη σειρά & τι έγραφε το μέιλ που έλαβαν οι ηθοποιοί
Media

Έρωτας φυγάς: Το προσωπικό θέμα που βάζει φρένο στη σειρά & τι έγραφε το μέιλ που έλαβαν οι ηθοποιοί

Super Κατερίνα: Μία άλλη εκδοχή στα όσα γράφονται και ακούγονται για τη σειρά του Open, Έρωτας φυγάς, έδωσε σήμερα 1/12 μέσα από την εκπομπή του Alpha ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο δημοσιογράφος έκανε ρεπορτάζ και όπως ανέφερε, το κανάλι προσπαθεί να μειώσει το μπάτζετ καθώς το κόστος είναι πολύ μεγάλο σε σχέση με τα κέρδη, ενώ ένα προσωπικό θέμα που έχουν κάποιοι από τους πρωταγωνιστές και δεν μπορούν να συνεχίσουν, βάζει φρένο για τη συνέχεια.

«Λανθασμένα κυκλοφορεί ότι κόβεται ο Έρωτας φυγάς. Το έχω ψάξει πάρα πολύ και θα σας δώσω όλα τα στοιχεία. Όντως η εταιρία παραγωγής έστειλε ένα μέιλ σε όλους τους ηθοποιούς και τους ενημέρωνε ότι η συμφωνία που είχαν για συγκεκριμένα επεισόδια θα ολοκληρωθεί»

erotasfygas-12.jpg

Το gossip-tv σε χθεσινό ρεπορτάζ του ανέφερε ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί στα 110 επεισόδια και δεν πρόκεται να κοπεί απόταμα από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε και εκείνος το ίδιο ακριβώς ρεπορτάζ τονίζοντας ότι: Η σειρά όντως προς το παρόν φαίνεται ότι ολοκληρώνεται στα 110 επεισόδια που μας πάνε περίπου μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Αυτό που μαθαίνει ότι η συγκεκριμένη σειρά που κάνει πολύ υψηλά νούμερα, είχε ένα τεράστιο κόστος. Για τις δύο σεζόν έφτασε τα 13 εκατομμύρια ευρώ. Η νέα διοίκηση του σταθμού έκανε μια πολύ έξυπνη κίνηση να μεταφέρει τη σειρά σε νέα ώρα. Η σειρά δεν κατάφερε να φέρει ανάλογα έσοδα σε αυτή τη ζώνη», είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος και συνέχισε:

«Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που θα το δούμε σε λίγους μήνες. Υπάρχει κάποια αλλαγή που έχει να κάνει με τους πρωταγωνιστές. Κάποιοι από αυτούς δεν μπορούσαν να είναι και για την εξέλιξη της σειράς θα ήταν δύσκολο αυτό που λέμε το "αν φύγει ο πρωταγωνιστής". Έχει να κάνει με ένα προσωπικό θέμα που έχουν κάποιοι πρωταγωνιστές και δεν μπορώ να το θίξω. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει η διαπραγμάτευση παρόλο που πήραν το μέιλ. Το κανάλι δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα, προσπαθεί να μειωθεί το μπάτζερ και να τελειώσει η σειρά αντί για Μάρτιο, τον Ιούνιο».

Μάλιστα, στη Super Κατερίνα, προβλήθηκε για πρώτη φορά και το μέιλ που έλαβαν οι πρωταγωνιστές χθες από την εταιρεία παραγωγής.

Δείτα τα βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved