Έρωτας Φυγάς - Ζαλμάς: «Στις 10 Φεβρουαρίου σταματά! Είναι ψέμα ότι αποχωρώ από τη σειρά»
Media

Έρωτας Φυγάς - Ζαλμάς: «Στις 10 Φεβρουαρίου σταματά! Είναι ψέμα ότι αποχωρώ από τη σειρά»

Πρόωρο τέλος για την τηλεοπτική σειρά, «Έρωτας φυγάς» καθώς μετά τις γιορτές ρίχνει αυλαία και ο Σταύρος Ζαλμάς, ο οποίος υποδύεται τον Στέφανο έκανε δηλώσεις στο Πάμε Δανάη. 

Το σίριαλ θα ολοκληρωθεί άρον άρον, αφού το κανάλι δεν προχωράει σε νέα επεισόδια λόγω έλλειψης χρημάτων.

Ο Σταύρος Ζαλμάς μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και σχολίασε την απόφαση της διοίκησης του καναλιού.

ZALMAS.jpg

«Εγώ είμαι απλώς ένας εργαζόμενος εκεί. το γιατί αποφάσισε τώρα το κανάλι να το ανακοινώσει τώρα, δεν μπορώ να σας το πω δεν έχω ιδέα. Η πληροφόρηση που έχω εγώ είναι αυτό το πράγμα. Ότι στις 10 Φεβρουαρίου θα σταματήσει να προβάλλεται στο Open η σειρά. Το μόνο που θα ήθελα να διευκρινίσω είναι, επειδή ακούω δεξιά αριστερά, ότι εγώ αποχώρησα από τη σειρά, είναι παντελώς ψέμα», είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς.

zalmas-1.jpg

Και σε ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση να συνεχιστεί σε άλλο κανάλι, ο ηθοποιός τόνισε:

«Φυσικά και υπάρχει περίπτωση. Μας έχει ανακοινωθεί ότι ο παραγωγός ενόψει αυτής της απόφασης του καναλιού, θα προσπαθήσει να κλείσει συμφωνία με άλλο κανάλι έτσι ώστε να συνεχιστεί αυτή η σειρά, διότι είναι πετυχημένη. Δεν είναι από τις σειρές που κόβονται λόγω αποτυχίας. Το Open για άλλους δικούς του λόγους. Εγώ θέατρο δεν κάνω φέτος τον χειμώνα, και είναι πολύ νωρίς για να ανακοινώσω κάτι για παρακάτω», επεσήμανε ο ηθοποιός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved