Μενεγάκη: Άφωνη με τον γιο της Παναγοπούλου- «Μου θυμίζει τον Άγγελό μου, μη σου πω και τον πρώην»
Media

Μενεγάκη: Άφωνη με τον γιο της Παναγοπούλου- «Μου θυμίζει τον Άγγελό μου, μη σου πω και τον πρώην»

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν η Βάσια Παναγοπούλου η οποία μίλησε για τη σειρά, Γη της Ελιάς, έδωσε spoilers για τον ρόλο της, αλλά μίλησε και για τα δυο της παιδιά και όταν έδειξε στην παρουσιάστρια τον έναν γιο της, εκείνη τα «έχασε»

«Μου έδειχνε τον μεγάλο της γιο που είναι εκεί στην ηλικία του δικού μου Άγγελου και ο δικός της γιόρταζε χθες και εμένα είχε γενέθλια και της λέω αυτό το τούτο του πολύ μου θυμίζει τον δικό μου γιο (Άγγελο Λάτσιο), μη σου πω και τον πρώην μου… Μύτη μικρή, μάτια σκιστά, κούτελο μεγάλο… Οι γιοι μας έχουν κάτι εξωτικό» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη στην Βάσια Παναγοπούλου η οποία ξέσπασε σε γέλια.

ELENI-VASIA-(3).jpg

Δείτε τις δύο γυναίκες τι είπαν για τα παιδιά τους στο παρακάτω απόσπασμα

Η ηθοποιός μίλησε και για την εξωτερική της εμφάνιση: «Με αγχώνει ο χρόνος, θα βάψω τα μαλλιά μου, δεν θα κυκλοφορώ με τη ρίζα».

Και πρόσθεσε: «Η μόνη αγωνία για το μέλλον δεν είναι η εξωτερική μου εμφάνιση αλλά να μπορώ να είμαι δημιουργική και να μην σταματήσει αυτό που υπάρχει».

Και τόνισε: «Ακούω γυναίκες να λένε ότι αφιέρωσαν τη ζωή τους στην οικογένεια και τα παιδιά τους, είναι λίγο λάθος αυτό, γιατί καταρχάς θα έρθει η ώρα να πεις τη λέξη “θυσίασα”. Φορτώνεις στους ώμους των παιδιών ένα βάρος που δεν στο ζήτησαν».

Και υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι πρέπει μία γυναίκα που ασχολήθηκε με το σπίτι, με τα οικιακά και δεν ασχολήθηκε με τίποτα άλλο στη ζωή της πρέπει να βρίσκει αντίβαρα γιατί όντως θα έρθει η στιγμή που θα μείνεις μόνη σου και εκεί θα πεις “και τώρα τι κάνω” ή γίνεσαι καταπιεστική πεθερά, επεμβαίνεις στη ζωή των ανθρώπων για να βρεις δικαίωση και λόγο ύπαρξης και αυτό δεν πρέπει να συμβεί».

Μάλιστα, η Βάσια Παναγοπούλου η οποία υποδύεται στη σειρά την Ασπασία απλόχερα έδωσε στην Ελένη spoilers για τη Γη της Ελιάς.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα χωρίσει άσχημα με τον Δημοσθένη, αλλά θα πάρει τελικά διαζύγιο; Δείτε παρακάτω το αποκαλυπτικό απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved