Αντώνης Καρυστινός: Η πρώτη αντίδρασή του στο πρόωρο φινάλε του Έρωτα Φυγά
Media

Αντώνης Καρυστινός: Η πρώτη αντίδρασή του στο πρόωρο φινάλε του Έρωτα Φυγά

Ο τηλεοπτικός Ιάσονας από τη σειρά Έρωτας Φυγάς που όπως έγινε γνωστό θα έχει πρόωρο φινάλε τον ερχόμενο Φεβρουάριο, κατά κόσμον Αντώνης Καρυστινός, τοποθετήθηκε με τον δικό του τρόπο μέσα από τα social media. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος κρατάει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά του Open, ανέβασε μία φωτογραφία του ως Ιάσονας από στιγμιότυπο του Έρωτα Φυγά και έγραψε στη λεζάντα της:

«Το «αμίλητο νερό»… «Τελευταία ώρα με μεγάλη φόρα», Γ.Σουρής #χωρίςλόγια #χωρίςλογο #χωρίςγλουτένη»

Προφανώς θέλησε με χιούμορ αλλά και σαρκασμό να «σχολιάσει» τη συγκεκριμένη εξέλιξη που σύμφωνα με άλλους συντελεστές της σειράς ήταν σοκαριστική για όλους.

«Εμείς δεν έχουμε επαφή με το κανάλι, έχουμε με την εταιρεία παραγωγής, όπως όλοι οι ηθοποιοί, οι παραγωγοί μιλούν με το κανάλι. Μας είπαν οι παραγωγοί ότι είχαν συναντήσεις με το κανάλι. Πριν γίνουν κάποιες αλλαγές στο κανάλι και αναλάβουν κάποιοι άνθρωποι το ψυχαγωγικό κομμάτι του, ήταν σίγουρο ότι θα πάρουμε παράταση. Άλλαξε ο άνθρωπος που διαχειρίζεται την ψυχαγωγία του καναλιού και άλλαξε και αυτό. Δεν το περιμέναμε. Δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί, μιλάμε για πολλά άτομα που εργάζονται και μένουν στον «άσο». Είναι στενάχωρο να βλέπεις την απόγνωση στο βλέμμα τους, ζούμε πολύ δύσκολες εποχές και οικονομικά» είπε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Σβήγκος, αντίπαλος του Ιάσονα στη σειρά.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Αντώνη Καρυστινού:

https://www.instagram.com/p/C0UcQtFoot_/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved