Media

Mε κόκκινο σακάκι η Νικολούλη, ρίχνει φως στον θάνατο του ράπερ των Raza Starr: «Ένιωσα ανατριχίλα»

Gossip-tv Team

Με κόκκινο σακάκι εμφανίστηκε στο γιορτινά στολισμένο πλατό της εκπομπής Φως στο τούνελ η Αγγελική Νικολούλη η οποία αφοσιώθηκε το τελευταίο διάστημα στον μυστηριώδη θάνατο του γνωστού ράπερ του συγκροτήματος Raza Starr, Οδυσσέα-Ανδρέα Τσιαμπόκαλου.

Η Μις Μαρπλ της ελληνικής τηλεόρασης, αφού καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και το καλωσόρισε στο χριστουγεννιάτικο πλατό της εκπομπής της, έδωσε το σήμα για να παίξει το βίντεο με τα στοιχεία της υπόθεσης του μυστηριώδη θανάτου του γνωστού ράπερ ο οποίος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος πριν από δυόμισι χρόνια σε επαρχιακό δρόμο τη Θήβας.

NIKOLOULI-2.jpg

Η Αγγελική Νικολούλη, αμέσως μετά το τέλος του βίντεο παραδέχτηκε ότι ένιωσε ανατριχίλα με όσα είδε στις εικόνες και άφησε υπονοούμενα για κάποια κυρία που όπως είπε, όταν τη συνάντησαν οι συνεργάτες της κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους για την υπόθεση τους είπε να μην την ξανά ενοχλήσουν.

Επεσήμανε λοιπόν όλο νόημα ότι η συγκεκριμένη κυρία θα πρέπει σύντομα να δώσει εξηγήσεις καθώς πλέον έχει αποκαλυφθεί ότι γνώριζε πολλά για την υπόθεση.

NIKOLOULI-4.jpg

Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και απόψε, η Αγγελική Νικολούλη μαζί με τους συνεργάτες της θα επιχειρήσουν να ρίξουν άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση που κάποιοι δεν θέλουν να εξιχνιαστεί.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved