Media

Οι «μπηχτές» της Μαγγίρα για τις τηλεοπτικές κόντρες:«Μου την έχει πει ο Μικρούτσικος, ο Βασάλος...»

Gossip-tv Team

Με αφορμή την πρόσφατη τηλεοπτική κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Μαίρη Συνατσάκη, η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της I Love ΣΟΥ ΚΟΥ είπε να «ξεθάψει» τα δικά της τηλεοπτικά beef από το μακρινό παρελθόν. 

Μάλιστα η εκπομπή ξεκίνησε με διάθεση... σαρκασμού, με τους συνεργάτες της να κουβαλούν ένα μπαούλο που η ίδια η παρουσιάστρια ονόμασε «χρονοντούλαπο» για να ξεθάψει, δήθεν τις δικές της κόντρες.

maggira.jpg

«Για ψάξτε στο χρονοντούλαπο! Όποιος έχει πει κακή κουβέντα για εσάς, με όποιον έχετε τσακωθεί, όποιος σας έχει βρίσει στην τηλεόραση , πρέπει να τα θυμηθούμε και να τα ανακαλύψουμε όλα! Είναι πάρα πολύ της μόδας», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα με τον Δημήτρη Μακαλιά να τη ρωτάει ευθέως αν κάποιος τής έχει μιλήσει άσχημα.

Τότε η Μπέττυ Μαγγίρα χωρίς περιστροφές και με αρκετό χιούμορ είπε: «Ου! Εμένα μου την έχει πει ο Μικρούτσικος, ο Βασάλος, ο Φουρθιώτης, ο Light...».

Το ίδιο έκανε και ο Δημήτρης Μακαλιάς, ονοματίζοντας τους δικούς του «αντιπάλους» με τους οποίους ενεπλάκη σε τηλεοπτική κόντρα κατά το παρελθόν.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με το απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved