Φόνοι Στο Καμπαναριό: Οι επισκέψεις στη μονή θα φέρουν εκρηκτικά αποτελέσματα στις ζωές των μοναχών
Media

Φόνοι Στο Καμπαναριό: Οι επισκέψεις στη μονή θα φέρουν εκρηκτικά αποτελέσματα στις ζωές των μοναχών

Απόψε στις 21:00, όλα τα (κωμικά) στοιχεία οδηγούν στην αστυνομική κωμωδία του Alpha “Φόνοι Στο Καμπαναριό”, με το δίδυμο Ηγουμένης-Αρσινόης να έχει αναλάβει ρόλους ντετέκτιβ, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Στο 7ο επεισόδιο θα δούμε τον πατέρα Φανούριο (Περικλής Αλμπάνης) να επισκέπτεται αιφνιδιαστικά τη μονή με στόχο να μάθει το λόγο που η Ηγουμένη (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) κι η Αρσινόη (Ρένια Λουιζίδου) έχουν βγει απ’ το δρόμο του Κυρίου.

EP-07_04.jpg

Φόνοι Στο Καμπαναριό

Παράλληλα το σκοτεινό παρελθόν μιας απ’ τις μοναχές έρχεται στο φως και σοκάρει τις υπόλοιπες. Παρακολουθώντας τον Καραΐσκο (Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης), Σοφιανός (Γιωργής Τσουρής) και Τσακαλάκης (Βαγγέλης Δαούσης), φτάνουν στα ίχνη ενός νέου υπόπτου που θα μπορούσε να είναι ο δολοφόνος του Πέτρου. Λίγο αργότερα η μονή της Αγίας Θεοδούλης γίνεται στόχος δολοφονικής επίθεσης που βάζει σε κίνδυνο τις ζωές των μοναχών.

EP-07_05.jpg

Φόνοι Στο Καμπαναριό

Δείτε εδώ sneak peek του επεισοδίου

Οι “Φόνοι Στο Καμπαναριό” είναι σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου και σενάριο των Νίκου Τσιάμη, Νίκου Μήτσα και Παναγιώτη Χριστόπουλου.

EP-07_02.jpg

Δείτε εδώ το trailer:

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Κώστας Μαγκλάρας, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης, Αντριάνα Ανδρέοβιτς.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved