Media

Μαγγίρα για Κορινθίου: «Καλό είναι όταν δεν ξέρεις ένα θέμα, να μην κάνεις δηλώσεις, εκτίθεται»

Gossip-tv Team

Η Μπέττυ Μαγγίρα, με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά, τοποθετήθηκε στο θέμα μέσα από την εκπομπή της «I Love ΣΟΥ ΚΟΥ»

Συγκεκριμένα, όταν η Μαρία Κορινθίου ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τον Έρωτα Φυγά, σχολίασε: «Είναι κάποιες δουλειές που όταν δεν έχουν τον αντίκτυπο που θα έπρεπε να έχουν, δυστυχώς πρέπει να κόβονται για να μην μπαίνουν μέσα. Δε ξέρω πως έχει γίνει αυτό. Εγώ μπαίνω και από την πλευρά της παραγωγής. Αν η παραγωγή δεν πηγαίνει καλά, δε θα έχει να σε πληρώσει, που σημαίνει ότι θα δουλεύεις τζάμπα».

Η αντίδραση της Μπέττυ Μαγγίρα ήταν αστραπιαία, καθώς κατά τη γνώμη της, η Μαρία Κορινθίου δεν γνώριζε τους λόγους του πρόωρου τέλους της σειράς για την οποία έχει γίνει τόσος μεγάλος ντόρος.

«Καλό είναι όταν κάνεις δηλώσεις και δε ξέρεις ένα θέμα, να λες ότι δεν το ξέρεις. Όχι τίποτα άλλο, εκτίθεται η ίδια. Όταν σε ρωτάνε τι έχεις να πεις για τον “Έρωτα φυγά” και λες, “εντάξει μια σειρά δε πάει τόσο καλά…” μα τα νούμερά της είναι τριπλάσια από τον μέσο όρο του σταθμού. Πόσο καλύτερα να πάει;

Πες ότι δεν ξέρεις τι έχει συμβεί ακριβώς και δε μπορείς να έχεις άποψη… Δε μπορεί με μια σειρά να ανέβει η τηλεθέαση όλου του καναλιού. Δε μπορείς με μια σειρά να ρεφάρεις ότι ξόδεψες όλο τον χρόνο… Δεν υπάρχουν τα χρήματα, όχι ότι δεν απέδωσε τα κέρδη η σειρά. Μη τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παραπάνω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved