Κώστας Τσουρός: Η συγκίνησή του με τα λόγια της Γερμανού: «Ήθελα να είμαι το στήριγμά της...»
Media

Κώστας Τσουρός: Η συγκίνησή του με τα λόγια της Γερμανού: «Ήθελα να είμαι το στήριγμά της...»

Απόσπασμα από την εκπομπή Night Out στην οποία θα βρεθεί καλεσμένη η Ναταλία Γερμανού, προβλήθηκε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό το μεσημέρι της Κυριακής 3/12.

Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην συνεργάτη της και νυν τηλεοπτικό της αντίπαλο, Κώστα Τσουρό ο οποίος δεν έκρυψε την συγκίνησή του.

Η ίδια υπογράμμισε: «όταν ξεκίνησε το «Καλύτερα δε γίνεται», επειδή το ξεκινήσαμε παρέα, μαζί με τον Κώστα και την Μαίρη Κούσουλα, μαζί το χτίσαμε όλο αυτό, εγώ έμαθα πολλά πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με το πως μια παρουσιάστρια ψυχαγωγίας χειρίζεται με όποιο τρόπο τα θέματα της ενημέρωσης. Αυτό το έμαθα χάρη στον Κώστα. Ένιωθα τρομερή ασφάλεια μαζί του, τρομερή ασφάλεια δίπλα του. Ήξερα πως ό,τι κι αν συμβεί, είτε βγάλουμε έναν δικηγόρο και αρχίσει να μας βρίζει στον αέρα είτε πέσει το skype είτε οτιδήποτε άλλο, είναι ο Κώστας ο βράχος»

292f95cb-germanou.jpg

Ναταλία Γερμανού

Ο Κώστας Τσουρός είπε: «Παιδιά, συγκινήθηκα τώρα που την άκουσα να τα λέει αυτά. Αλήθεια συγκινήθηκα. Γιατί και γω αυτό ακριβώς ήθελα, να νιώθει ότι είχε δίπλα της έναν βράχο που ό,τι και να γινόταν θα μπορούσε να νιώθει ασφάλεια. Αυτό ήθελα να της προσφέρω τόσα χρόνια, εκτός από τη δουλειά μας και χαίρομαι που ακούω από την ίδια να το λέει».

tsouros.jpg

Κώστας Τσουρός

«Πραγματικά ήθελα να είμαι το στήριγμα της και ήταν και αυτή το δικό μου, όπως ήταν και το δικό μου σχολείο. Αλήθεια έχω συγκινηθεί τώρα, με αυτό που άκουσα από τη Ναταλία, γιατί το να λες δημόσια τέτοια λόγια, ειδικά στο χώρο μας δεν είναι και το σύνηθες. Το έχετε καταλάβει και έχετε δει τι γίνεται γύρω μας συνεχώς. Οπότε το να λέμε πράγματα ωραία για συναδέλφους, πόσο μάλλον για συνεργάτες τόσων χρόνων, είναι τιμητικό και ευχαριστώ πάρα πολύ το διδακτορικό μου» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το τρέιλερ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved