Μουρμούρα - Το Twitter απαιτεί: «Φέρτε πίσω την Καίτη Κίτσο να συνέλθει ο κυρ Ηλίας»
Media

Μουρμούρα - Το Twitter απαιτεί: «Φέρτε πίσω την Καίτη Κίτσο να συνέλθει ο κυρ Ηλίας»

Βραδιά για τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είναι η Κυριακή και το Twitter φυσικά πήρε... φωτιά με τα σχόλια των φαν του κωμικού σίριαλ του Alpha. 

Οι περισσότεροι εστίασαν στις σημερινές περιπέτειες του κυρ Ηλία ο οποίος δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την πρώην σύζυγό του Καίτη Κίτσο την οποία έχει αφήσει πίσω στον Πύργο και ο ίδιος έχει φύγει για τη δική του γενέτειρα.

Ο κυρ Ηλίας ακούει από την τηλεφωνική γραμμή την πρώην σύζυγό του να του λέει ότι ο Κίτσουλας έχει αρχίσει να βάφει το σπίτι της και εκείνος δείχνει νευριασμένος.

Η Τούλα προκειμένου να του φτιάξει τη διάθεση τον παροτρύνει να βγει με την κοκκάλω μήπως και καταφέρει να τον κάνει να... ξεκολλήσει αλλά εκείνος δεν δείχνει πρόθυμος.

Γι' αυτό και το Twitter απαιτεί... επειγόντως την επιστροφή της Καίτης Κίτσο -ρόλο που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν η Κλέλια Ρένεση- στη σειρά μήπως και ο κυρ Ηλίας συνέλθει! Κάτι τέτοιο πρακτικά βέβαια αποκλείεται αφού η ηθοποιός αποχώρησε από τη σειρά, όμως οι φαν της σειράς είπαν να εκδηλώσουν την επιθυμία τους δημόσια.

Δείτε τα επικά σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter με αφορμή τη συγκεκριμένη ιστορία:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved