Γιάννος Περλέγκας: Η ολική αλλαγή στην εικόνα του! Μετά τη «Νύχτα» μπαίνει στο Προξενιό της Ιουλίας
Media

Γιάννος Περλέγκας: Η ολική αλλαγή στην εικόνα του! Μετά τη «Νύχτα» μπαίνει στο Προξενιό της Ιουλίας

Καλύτερα δε γίνεται: Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε χθες 3/12, Κυριακή, ο Γιάννος Περλέγκας, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Ο ηθοποιός που το ευρύ κοινό γνώρισε πέρυσι μέσα από τον ρόλο του Στέλιου στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, μπαίνει αύριο, Τρίτη 5/12, στο Προξενιό της Ιουλίας, σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο και η αλλαγή στην εικόνα του είναι πραγματικά θεαματική.

Ο ηθοποιός, που εμφανίστηκε με μούσι, μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά, για το πώς του φάνηκε αυτή η αλλαγή και για πολλά άλλα. Επίσης αναφέρθηκε και στην κόρη του! Στο Προξενιό, θα υποδυθεί τον μοχανό Επιφάνειο.

perlegkas-(1).jpg

«Νιώθω καλά με τη νέα μου εικόνα. Η τελευταία φορά που ξυρίστηκα ήταν στο τελευταίο γύρισμα της Νύχτας», σχολίασε αρχικά σχετικά με τη νέα του εικόνα.

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν είναι καλός ή κακός ο χαρακτήρας που θα υποδυθώ. Κάπως μέρος της δουλειάς μας είναι να μην κάνουμε ηθικές επενδύσεις πάνω στους ρόλους που παίζουμε και να μην βγάζουμε συμπεράσματα για το πόσο ηθικοί είναι. Ο Στέλιος άλλο φαινόταν και αλλιώς προέκυψε στην πορεία».

Δείτε όλη τη συνέντευξή του παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved