Μελέτης Ηλίας: Η σκληρή κριτική της κόρης του- Μου είπε "δεν έκανες ότι σου είπε ο σκηνοθέτης αλλά…"
Media

Μελέτης Ηλίας: Η σκληρή κριτική της κόρης του- Μου είπε "δεν έκανες ότι σου είπε ο σκηνοθέτης αλλά…"

Ο Μελέτης Ηλίας ήταν καλεσμένος στην Ελένη και μίλησε για το Σόι σου, το προξενιό της Ιουλίας, την σύζυγό του αλλά και την αυστηρή κριτική που του έχει κάνει η κόρη του. 

Ο Μελέτης Ηλίας ξεκινώντας τη συζήτηση είπε πως η πρώτη εκπομπή που βγήκε ποτέ ήταν η Ελένη Μενεγάκη ενώ στη συνέχεια μίλησε και για την επιτυχημένη σειρά «Το Σόι σου», η οποία συνεχίζει να παίζει σε επαναλήψεις.

«Και θυμάμαι πως δεν μίλαγα και με σκούνταγε η Βάσω Λασκαράκη και μου έλεγε "έλα μίλα". Νομίζω είναι θέμα τύχης. Υπάρχουν πολύ ικανοί ηθοποιοί οι οποία δεν έχουν βγει στο κατάλληλο timing. Εγώ στα 34 έκανα έκανε το κάστινγκ και έμεινα για μια 10ετία. Παιδιά που έβλεπαν το ‘’Σόι’’ είναι πλέον, φοιτητές. Έχει πολύ δημοφιλία και στο Youtube».

Ο ηθοποιός είπε πως φέτος το ζητούμενό του ήταν να κάνει κάτι που δεν τον είχε συνηθίσει ο τηλεθεατής.

«Φαίνεται πως αρέσει. Στο κομμάτι της υποκριτικής πρέπει να παίζεις διαφορετικούς ρόλους. Θεωρώ πως μέσα σε αυτή την ποικιλία ο καθένας θα βρει αυτό που του ταιριάζει. Επίσης, ανάμεσα σε αυτά υπάρχουν και κάποια διαμάντια. Πολλές φορές αυτό μπορεί να είναι και θέμα τύχης. Με είχαν καλέσει στις ‘’Μέλισσες’’. Εμένα με φόβισε το εποχής και το κάθε μέρα. Πίστευα πως δεν θα πάει καλά και δεν πήγα αλλά τελικά τώρα υπάρχουν πάρα πολλά εποχής. Βλέπω και το ‘’Ναυάγιο και τον ‘’Έρωτα Φυγά’’».

Ο Μελέτης Ηλίας πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στην παράσταση «Φιλούμεθα Μαρτουράνο» στο θέατρο «Δημήτρης Χορν» με τη Μαρία Ναυπλιώτου.

Σε σχέση με τον θέατρο είπε πως το κριτήριο του για να είναι σε αυτή την παράσταση ήταν ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρία Νασυπλίοτου.

«Ο Οδυσσέας είναι ένα παιδί μάλαμα και ένας φοβερός σκηνοθέτης. Δεν με ένοιαζε πόσα λόγια θα πω και εάν θα φωτίζομαι. Εάν μου έλεγε ο Οδυσσέας πως το μόνο που θα κάνεις είναι να μεταφέρεις αυτή την κούπα καφέ, θα το έκανα».

Αναφερόμενος στο εάν τον επηρεάζει αν μία παράσταση δεν πάει καλά, ο ηθοποιός είπε πως τον στενοχωρεί αλλά κοιτάς να δεις πώς θα το βελτιώσεις.

«Μου έχει τύχει μια παράσταση να πάει καλά αλλά δεν με επηρέαζε τότε. Πλέον με επηρεάζει εάν δεν πάει καλά μία παράστασης. Αποτυχίες και επιτυχίες μπορείς να κάνεις πολλές».

Σε σχέση με την κόρη του, είπε:

«Είναι πολύ συνειδητοποιημένη για την ηλικία της . Η κόρη μου μου έχει κάνει την πιο σκληρή κριτική. Την είχα φέρει στις πρόβες και έβλεπε όταν μου έδινε οδηγίες ο σκηνοθέτης και όταν ήρθε στην παραστάτη μου είπε "δεν έκανες ότι σου είπε ο σκηνοθέτης αλλά προσπάθησες". Και εγώ σκεφτόμουν ποιον έχω δίπλα μου, τον Σπίλμπεργκ;’’».

Όπως είπε, όταν ήταν μικρός δεν ήθελε να χορεύει και δεν του άρεσε καθόλου.

«Με τραβούσανε για να σηκωθώ. Δεν ήμουν η ψυχή της παρέας, μετά τα 20 άρχισα να ανοίγομαι. Φέτος είναι μία χρονιά που και εγώ και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης γίναμε παραγωγή στις ταινίες μας. Το αστείο είναι πως όταν αποφασίσαμε να γίνει πήγαμε ο ένας τον άλλον και είπαμε ‘’να σου πως θα παίξεις στην ταινία μου εε’’. Είναι η πρώτη χριστουγεννιάτικη ταινία στην Ελλάδα και του βγάζω το καπέλο του Γιάννη».

«Όταν οι Γιάννης μου είπε πως θα κάνει μία ταινία, δεν με ένοιαζε τίποτα, παρά μόνο να παίξω. Εγώ κάνω τον γιατρό του χωριού που έχω ένα παιδί και έρχομαι κοντά με την Κατερίνα Γερονικολού».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved