Ανδρέας Ανδρεόπουλος: «Τα πράγματα ήταν δύσκολα, χρειάστηκε να ζητήσω βοήθεια από ειδικό»
Media

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: «Τα πράγματα ήταν δύσκολα, χρειάστηκε να ζητήσω βοήθεια από ειδικό»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (4-12) ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος.

Ο ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τη Λάμψη αναφέρθηκε στη θρυλική σειρά ενώ αποκάλυψε πως υπήρξε περίοδος της ζωής του που χρειάστηκε βοήθεια από ειδικό.

andreopoulos-(2).jpg

«Η Λάμψη δεν ήταν λάθος. Δεν ήξερα ότι θα παιχτεί τόσα χρόνια. Ήταν εξόντωση το καθημερινό, η αποστήθιση. Διαφώνησα με τον δάσκαλο Φώσκολο και έφυγα. Μου είχε ότι έχει μια ωραία ιστορία για εμένα και είχε μία άλλη ιστορία και δεν μου άρεσε και του μίλησα και του είπα “Δάσκαλε δεν θα το παίξω αυτό”. Δεν ήθελα να κυνηγάω τη γυναίκα του πατέρα μου. Η Λάμψη μου έδωσε μία αναγνωρισιμότητα, χρήματα, πάτημα για τα επόμενα βήματα και μου στέρησε θεατρικές εμφανίσεις», είπε ενώ σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως:

«Υπήρξαν δύσκολες εποχές. Δεν ήμουν στα καλύτερά μου, χρειάστηκε να ζητήσω βοήθεια από ειδικό. Έκρινα ότι δεν ήμουν λειτουργικός σε πολλά πράγματα στην καθημερινότητά μου. Ήταν ένα είδος κατάθλιψης... Τα πράγματα ήταν δύσκολα. Είχα διαταραχές στον ύπνο, στη διάθεση, στη συμπεριφορά. Με τη συνδρομή του γιατρού που μου έδωσε φάρμακα άνοιξε πάλι ο κόσμος»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved