Σασμός - Λάλος: «Ο πόλεμος ανάμεσα σε Μαθιό και Αστέρη θα είναι σκληρός»
Media

Σασμός - Λάλος: «Ο πόλεμος ανάμεσα σε Μαθιό και Αστέρη θα είναι σκληρός»

Ο Δημήτρης Λάλος, ο αγαπημένος μας Μαθιός στο «Σασμό», στη σειρά του Alpha που έχει κερδίσει τους τηλεθεατές, μίλησε σήμερα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη «Super Κατερίνα».

Ο πρωταγωνιστής, από το χώρο γυρισμάτων, σε απευθείας σύνδεση, έδωσε πληροφορίες και spoiler για τις εξελίξεις στη σειρά, ενώ αναφέρθηκε και στην επιτυχία του ρόλου του. Ο κόσμος πολλές φορές του απευθύνεται ως Μαθιό. «Σε έναν ηθοποιό είναι ευχή και κατάρα να καταφέρει να κάνει μία επιτυχία. Έχει ταυτίσει ο κόσμος την παρουσία μου με τον Μαθιό» λέει.

SASMOS-D.Lalos-(1).jpg

Ο Μαθιός και η Βασιλική έχουν βιώσει ένα τραγικό γεγονός, μία τραγική απώλεια. Όμως η ζωή τους φέρνει μπροστά σε μια ανέλπιστη χαρά. Πώς νιώθει ο Μαθιός που η Βασιλική είναι έγκυος; «Είναι ένα τεράστιο πρότζεκτ ο Σασμός. Ο χαρακτήρας έχει μεγαλώσει, έχει προχωρήσει, θα προχωρήσει και η σχέση του ζευγαριού, με την εγκυμοσύνη. Θα δούμε πως θα διαχειριστεί το γεγονός το ζευγάρι». Η χρονική στιγμή της εγκυμοσύνης της Βασιλικής είναι δύσκολη μετά τη δολοφονία του Νικηφόρου. «Αυτό είναι το ωραίο» υπογραμμίζει ο Δημήτρης Λάλος. «Εκεί δημιουργείται η σύγκρουση. Όταν μέσα σε μια μεγάλη θλίψη, έρχεται μια πολύ μεγάλη χαρά. Και το πώς θα το διαχειριστούν αυτό οι χαρακτήρες. Νομίζω ότι οι σεναριογράφοι έχουν στο μυαλό τους το πώς θα δημιουργήσουν μία σύγκρουση, ώστε να αυξάνεται το ενδιαφέρον».

mathios-asteris.jpg

Η Βασιλική, πέρα από το γεγονός της εγκυμοσύνης, είχε την πρόθεση να διαπράξει φόνο, αυτόν του Λάζαρου. Πώς θα αντιδράσει ο Μαθιός όταν το πληροφορηθεί; «Θα προσπαθήσει να την καταλάβει, να φανταστεί πώς θα ήταν να είναι αυτός στη θέση της, γιατί το έκανε αυτό, πώς θα μπορέσει να το αποτρέψει, εάν κινδυνεύει η ίδια από την αστυνομία ή όχι» απαντά για να προσθέσει: «Εμείς θα χαρούμε πολύ να παίξουμε όλες αυτές τις πτυχές των χαρακτήρων. Και ο κόσμος να τις παρακολουθήσει».

Η πιο δύσκολη σκηνή που κλήθηκε να ερμηνεύσει; «Κάθε σκηνή έχεις τις ιδιαιτερότητές της. Σίγουρα οι πολύ έντονα φορτισμένες σκηνές, όπως ένα θάνατος, απαιτούν το μέγιστο του ηθοποιού» υποστηρίζει. Ωστόσο, «όλες οι σκηνές είναι μια χαρά. Παρ΄όλο που μπορεί να υπάρχει στεναχώρια, θυμός, χαίρομαι πολύ που παίζω σε αυτές τις σκηνές γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να ξεδιπλώσω ολόκληρη την υποκριτική μου γκάμα. Και το απολαμβάνω».

lalos.dimitris.official__291999334_126069093385813_8874944250436870069_n.jpg

Μαθιός και Αστέρης, σε αυτή τη φάση των εξελίξεων της σειράς, δεν έχουν καλές σχέσεις. Η Καλλιόπη βρίσκεται στη μέση. Τι στάση θα κρατήσει; «Υπάρχει μια εσωτερική βεντέτα μεταξύ των 2 αδελφών κι αυτό δημιουργεί ένταση και πολύ δυνατές συγκρούσεις μέσα στην οικογένεια. Και καλείται η Καλλιόπη ως μάνα, ως καπετάνισσα, να δει πώς θα κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στα δύο αδέλφια. Ο πόλεμος ανάμεσα σε 2 αδέλφια είναι ο πιο σκληρός. Ξέρουμε ότι εμφύλιος είναι ο χειρότερος πόλεμος» τονίζει ο Δημήτρης Λάλος. «Δίνει σε μας μια ευκαιρία να εξερευνήσουμε κι άλλες πτυχές για τη σχέση που έχω ως Μαθιός με τον Αστέρη. Με τον Ορφέα (Αυγουστίδη) χαιρόμαστε που μπορούμε να έχουμε πολλές διαφορετικές πλευρές, για να επικοινωνήσουμε τους χαρακτήρες μεταξύ τους».

Η Αργυρώ πιστεύει ότι ο Μαθιός πρέπει να παραδοθεί. «Περιμένουμε τους σεναριογράφους να μας δώσουν την πλοκή και μέσα σε αυτή την πλοκή να προσπαθήσουμε να βρούμε ποιότητες που θα συγκινήσουν, θα εξιτάρουν το κοινό. Κάθε χαρακτήρας είναι πολύπλευρος. Δεν αντιδρά με έναν τρόπο. Θα αντιδράσει με θυμό, χαρά, πιο λεπτές αποχρώσεις κι αυτό νομίζω ότι είναι το ενδιαφέρον» καταλήγει ο Δημήτρης Λάλος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved