H Μάγισσα: Η ανατριχιαστική κραυγή στην Γερακίνας λύγισε το twitter!
Media

H Μάγισσα: Η ανατριχιαστική κραυγή στην Γερακίνας λύγισε το twitter!

H Μάγισσα: Ο Πετρούνης είναι νεκρός και το twitter ανατρίχιασε με την κραυγή της Γερακίνας.

Ένα ακόμη επεισόδιο της σειράς που έφερε καταιγιστικές εξελίξεις και φυσικά ένα από τα πρώτα trends στο twitter ξανά! Στο αποψινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε τη δολοφονία του Πετρούνη, από την Κυπριανή.

magissa-1.jpg

Την ώρα που ο Πετρούνης έπεσε για ύπνο δυο άνδρες μπήκαν στο δωμάτιό του και τον έπνιξαν όμως το γράμμα που έστειλε η Κυπριανή έλεγε πως ο Πετρούνης αυτοκτόνησε από τύψεις μετά την προδοσία στην οικογένεια του. Η Γερακίνα στο άκουσμα της είδησης έβγαλε μια σπαρακτική κραυγή που λύγισε το twitter!

Δες τα σχόλια

Στο νέο επεισόδιο

Η συμπεριφορά του Αντρέι προς τη Θεοφανώ θ’ αλλάξει, μετά το όραμά της για το παρελθόν του, προκαλώντας την αντίδρασή της. Η σχέση της Κερασίνας με τον Τζανή φτάνει στ’ άκρα, λόγω της Μεταξίας. Η ζήλεια του Μάρκου για τον Αντρέι και τη Θεοφανώ θα τον οδηγήσει σε απρόσμενες αποφάσεις. Η Ποτούλα θα πάρει μια απόφαση που μπορεί να ξανακυλήσει τις οικογένειες των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων σε πόλεμο. Η Ρηνιώ θα μάθει κάτι που θα την σοκάρει, ενώ η Μεταξία υποπτεύεται για πρώτη φορά τον σωστό άνθρωπο που δολοφόνησε το μωρό της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved