Χάρης Χιώτης: «Μεγάλωσα μέσα σε γραφείο τελετών. Παίζαμε με τους φίλους μου, ο μπαμπάς έψηνε απέξω»
Media

Χάρης Χιώτης: «Μεγάλωσα μέσα σε γραφείο τελετών. Παίζαμε με τους φίλους μου, ο μπαμπάς έψηνε απέξω»

The 2Night Show: Καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας (4/12) στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Χάρης Χιώτης.

Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα ενώ μοιράστηκε με τον παρουσιαστή και το κοινό, ιστορίες από την παιδική του ηλικία, αποκαλύπτοντας ότι μεγάλωσε μέσα σε ένα γραφείο τελετών.

«Εγώ μεγάλωσα μέσα σε γραφείο τελετών. Ήταν κάτι πολύ φυσιολογικό για μένα, ερχόντουσαν εκεί οι φίλοι μου, καθόμασταν και παίζαμε. Ήταν πολύ σύνηθες για εμάς. Είχε περάσει μια φίλη της μαμάς μου από εκεί και έλεγε: εσείς δεν έχετε γραφείο τελετών, παιδική χαρά έχετε. Είχε γίνει πολλές φορές να μείνω στο γραφείο για να πεταχτεί κάπου ο μπαμπάς μου», είπε αρχικά ο Χάρης Χιώτης και συνέχισε:

xiwths.jpg

«Υπάρχουν περιστατικά που θα μπορούσαν να γίνουν σήριαλ. Είχε έρθει μια φορά ένας κύριος στον πατέρα μου για να μιλήσει για μία τελετή. Του λέει ο πατέρας μου: θα κοστίσει τόσα. Του λέει ο πελάτης: ωραία, πάρτε τα χρήματα, γιατί πρόκειται να μπω για ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο, δεν έχω κανέναν να με φροντίσει και δεν ξέρω πώς θα πάει και σας εμπιστεύομαι, άμα συμβεί συνέβη.

Προκαταβολικά σκέφτηκε να μεριμνήσει για τη δικιά του τελετή. Τελικά ο άνθρωπος έζησε. Εμένα ο μπαμπάς μου έψηνε έξω από το γραφείο, έκανε μαζώξεις. Είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό αλλά δεν ξέρω γιατί, πολλές φορές ο κόσμος σκιάζεται. Όπως λέω και στην παράσταση: όλοι έναν θάνατο χρωστάμε».

Δείτε το απόσπασμα από το The 2Night Show:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved