«Έχεις λυσσάξει» - Η έντονη ενόχληση του Γιάννη Τσιμιτσέλη με ρεπόρτερ
Media

«Έχεις λυσσάξει» - Η έντονη ενόχληση του Γιάννη Τσιμιτσέλη με ρεπόρτερ

Η ενόχληση του Γιάννη Τσιμιτσέλη στις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις δημοσιογράφου για τη Βάσω Λασκαράκη. Όσα δήλωσε στην κάμερα του Happy Day.

Θυμίζουμε ότι ο ηθοποιός μίλησε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην εκπομπή The break της πρώην συζύγου του Βάσως Λασκαράκη και ήταν πολύ άνετος. Στις τελευταίες του δηλώσεις όμως δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τις ερωτήσεις που δέχτηκε.

tsimitselhs.jpeg

«Έχεις λυσσάξει! Σου λέω για τον Βλαδίμηρο πόσο καλός ηθοποιός είναι και με ρωτάς για την εκπομπή της Βάσως. Πού με είδες; Είχε έρθει η κάμερα και κάναμε δηλώσεις. Σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως;

Για πες μου την ποικιλία και τον τρόπο. Πέρασα καταπληκτικά στις δηλώσεις, όπως περνάω και τώρα. Απαντούσα στις ερωτήσεις που μου κάνανε. Αν ένιωθα αμήχανα δεν θα έκανα δηλώσεις. Για να έκανα δηλώσεις πάει να πει ότι ένιωθα μια χαρά. Τι άλλο θες να μάθεις για τη Βάσω; Τι άλλο θες να με ρωτήσεις; Πες μου. Απάντησα μια χαρά, έπαιξε; Το είδες εσύ; Ήταν καλό; Εξαιρετικό, αυτό ήθελα», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και συνέχισε:

«Είναι λογικό να ενοχλούμαστε αν μια ερώτηση είναι επαναλαμβανόμενη. Αν σε ρωτήσω 15 φορές τι χρώμα είναι το μπουφάν, κάποια στιγμή θα κουραστείς».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved