Media

Καινούργιου για Στάνκογλου - Χρηστίδου: «Ξεχειλώθηκε»! Η μπηχτή για τη Φαίη Σκορδά

Gossip-tv Team

Super Κατερίνα: Ρεπορτάζ για τη φημολογούμενη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου δίνουν από χθες οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο ηθοποιός διαψεύδει ότι έχει νέα σχέση και ιδίως με τη Σίσσυ Χρηστίδου και η Κατερίνα Καινούργιου είπε σήμερα 5/12 την άποψή της στον αέρα, για το πώς το διαχειρίστηκαν κάποιες εκπομπές.

«Εγώ επειδή είδα και το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, ήταν πολύ προσεκτικό. Δεν το λέω επειδή είμαστε στο ίδιο κανάλι. Τα παιδιά είπαν κάτι πολύ συγκεκριμένο, χωρίς να φωτογραφίσουν, μέχρι εκεί. Μετά από διάφορες εκπομπές έγινε μια αναπαραγωγή, κάποιοι έλεγαν "Δεν είμαι εγώ, είναι εκείνος", που εγώ προσωπικά δεν την περίμενα.

sissy-stankogloy.jpg

Ειδικά για ανθρώπους που έχουν παιδιά. Τους φωτογράφισαν ξεκάθαρα. Και οι δύο έχουν παιδάκια, είναι χωρισμένοι. Αν δεν κάνω λάθος ο Στάνκογλου πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε τον χωρισμό του. Ακόμα και να ισχύει – που δεν ισχύει, το διέψευσε – ο τρόπος που λίγο σατιρίστηκε από κάποιες εκπομπές, ξεχειλώθηκε, δεν μου άρεσε, γιατί υπάρχουν παιδιά.

Είδα μετά την αναπαραγωγή από εκπομπές να λένε ότι έχουν μεγάλα παιδιά, είναι παρουσιάστρια, δεν είμαι εγώ έλεγε η μία… Ήταν άκομψο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου ρίχνοντας και την μπηχτή της στη Φαίη Σκορδά.

Θυμίζουμε ότι η Φαίη Σκορδά είπε χθες στην εκπομπή της: «Γιατί γελάτε στο κοντρόλ; Περνάτε ωραία; Εγώ πάντως δεν είμαι η νέα σύντροφος του Γιάννη Στάνκογλου».

Δείτε το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα παραπάνω...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved