Ξέσπασε ο Λιάγκας για Στάνκογλου – Χρηστίδου: «Τρελαίνομαι με την υποκρισία»
Media

Ξέσπασε ο Λιάγκας για Στάνκογλου – Χρηστίδου: «Τρελαίνομαι με την υποκρισία»

Με αφορμή το γεγονός ότι υπάρχει σήμερα πρωτοσέλιδο που αναφέρει ότι ο Στάνκογλου έχει σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο παρουσιαστής ξέσπασε στον αέρα.

«Ένας κακός χαμός πάλι γίνεται. Οφείλω να πιστέψω τους πρωταγωνιστές, το έναν τουλάχιστον που βγήκε και είπε ότι δεν ισχύει. Βγήκε ο Γιάννης Στάνκογλου στη Σάσα Σταμάτη και πολύ καλά έκανε ο άνθρωπος αν δεν ισχύει ή αν ισχύει και δεν θέλει να το πει, δικαίωμά του είναι. Και λέει ότι “δεν έχω σχέση με καμία παρουσιάστρια”. Μπράβο στον κύριο Στάνκογλου, μπράβο και στη Σταματίνα που βγήκε σήμερα και το ανασκεύασε», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

liagas2.jpg

«Το πρόβλημα ξέρετε ποιο είναι; Η υποκρισία! Τρελαίνομαι με την υποκρισία. Υπάρχουν σήμερα εφημερίδες ή και site που έχουν πρωτοσέλιδο το νέο ζευγάρι της πόλης. Δεν τους έχω δει με τα μάτια μου. Εδώ υπάρχουν εφημερίδες που τους έχουν φωτογραφία. Είμαστε η χώρα της υποκρισίας. Το ότι σήμερα υπάρχουν δύο εφημερίδες που έχουν πρωτοσέλιδο το νέο ζευγάρι της πόλης και λένε πότε γνωρίστηκαν, πότε τα έφτιαξαν κλπ… Δεν διαβάζουν εφημερίδα οι άνθρωποι; Εμείς δεν διαβάζουμε εφημερίδα; Άντε εμείς λέμε ότι δεν υπάρχει, με τις εφημερίδες τι γίνεται;

liagas.jpg

Άρα λοιπόν παιδιά, όταν βγαίνει ο ίδιος ο άνθρωπος και λέει “δεν έχω σχέση με παρουσιάστρια” εκεί το πράγμα τελειώνει. Είναι δικαίωμά του και καλά κάνει και εκεί το βουλώνουμε όλοι και τελειώνει η ιστορία. Οφείλουμε να πιστέψουμε όλοι αυτό που λέει ο πρωταγωνιστής. Απορώ γιατί κάποιοι ξεκίνησαν χθες να το λένε. Είναι μια φήμη που υπήρχε και την είχα ακούσει κι εγώ, τι να κάνουμε τώρα; Από την εκπομπή της Σταματίνας ξεκίνησε και το παίξαμε όλοι».

Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved