Νατάσα Ράγιου: «Είναι γελοίο, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, είναι ελληνικό φαινόμενο»
Media

Νατάσα Ράγιου: «Είναι γελοίο, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, είναι ελληνικό φαινόμενο»

H Νατάσα Ράγιου μίλησε στο Πρωινό Σουσού για τη ζωή της στη Ρόδο, τον σύντροφό της Τζιοβάνι, αλλά αποκάλυψε αν θα επέστρεφε στην τηλεόραση.

«Είμαι μόνιμα στη Ρόδο. Η ζωή εκεί είναι πάρα πολύ καλά, έχω ηρεμήσει, όλα αυτά που μου λέτε οι συνάδελφοι, ότι ετοιμάζεστε πάτε σε πρεμιέρες κλπ, ναι μεν μου έχουν λείψει κάποιες στιγμές, αλλά είμαι τόσο μακριά από όλο αυτό», είπε.

Για τον σύντροφό της, ανέφερε: «Είναι ο άνθρωπός μου γιατί ηρεμεί το μέσα μου. δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο σημαντικό για μια γυναίκα. Είναι ήρεμος κι εμένα μου έλειπε αυτή η ηρεμία, αυτή η γαλήνη, αυτή η σιγουριά του να είσαι με έναν άνθρωπο που θα είναι εκεί ό,τι και να συμβεί. Είναι άνθρωπος καρδιάς ο Τζιοβάνι, βέβαια έχουμε και τις εντάσεις και τους τσακωμούς, μην τρελαθούμε, τα έχουμε όλα αυτά».

ragiou-(4).jpg

Για την επιστροφή της στην τηλεόραση, τόνισε: «Έχω επιχειρήσει να κάνω συζητήσεις, δεν είναι κάτι που να με ενδιαφέρει. Δεν θα μπορούσα να εμπλακώ με το πρωινό το καθημερινό. Για μια φορά την εβδομάδα ή το σαββατοκύριακο θα μπορούσα να κάνω κάτι, αλλά με συγκεκριμένες συνθήκες. Αυτό το “τσακώνομαι στον αέρα” και “βρίζομαι στον αέρα” με τους παρουσιαστές των άλλων εκπομπών… Δεν γίνεται το 80% των εκπομπών να ασχολείται με το τι έχουν κάνει οι άλλες 7 εκπομπές των άλλων καναλιών, είναι γελοίο, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, είναι ελληνικό φαινόμενο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved