Νίκος Πουρσανίδης: Ένα ειδύλλιο αλλάζει τη ζωή του ήρωά του στα Σύνορα
Media

Νίκος Πουρσανίδης: Ένα ειδύλλιο αλλάζει τη ζωή του ήρωά του στα Σύνορα

O Νίκος Πουρσανίδης, που δεν εφησυχάζει ποτέ, τον φετινό χειμώνα είναι ο αστυνόμος Ηρακλής Καλτσάς που καλείται να ισορροπήσει μεταξύ έρωτα και εγκλήματος «Στα σύνορα» του STAR, και παρακάτω μιλάει για το ειδύλλιο που του αλλάζει τη ζωή.

Από γραφής πολύ αστείο το γεγονός πως ένας αστυνομικός αρχίζει να ερωτεύεται μια κοπέλα που ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση λαθραίων.

«Οντως πολύ αστείο ωστόσο είναι πολύ θετικό πως ταιριάξαμε από την πρώτη στιγμή με την Λίλα Μπακλέση. Αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη ιστορία αγάπης. Γενικότερα πάντως, η επιλογή των προσώπων έγινε πολύ προσεκτικά και άπαντες χαιρόμαστε πολύ αυτή τη δουλειά. Αυτό φαίνεται στο αποτέλεσμα».

1675198549771-313416769-nikos-poursanidis-gios.jpg

Ποιος ήταν ο λόγος που εσύ και ο Ηρακλής, ο ήρωας σου, οδηγηθήκατε αλήθεια στα Αχούρια;

«Εμένα, το καλό σενάριο, ο καλός σκηνοθέτης και οι εξαιρετικοί συνάδελφοι. Τον Ηρακλή, οι ανώτεροι του που έβλεπαν πως παρά τις καλές του συστάσεις και τις ικανότητες του, χάλαγε τις εφόδους του σώματος απλά γιατί είναι γυναικάς. Προς το παρόν δεν τον έχει «χαλάσει» το χωριό στο οποίο βρέθηκε. Είναι ένας άνθρωπος συμπαθής και πολύ τίμιος».

Αυτός ήταν και ο λόγος φαντάζομαι που δεν δέχτηκε και τη θέση του διοικητή, αρχικό.

«Γιατί δεν ήθελε να παρακάμψει τον διοικητή του. Στο μέλλον θα δεχτεί. Μου αρέσει η ηθική με την οποία βλέπει τα πράγματα και πως τα εκτιμάει».

1700816235889-738906798-STA-SYNORA-(2).jpg

Στα σύνορα

CactuSoup

Αυτή η ηθική δεν θα έρθει σε κόντρα όμως με την ενασχόληση της αγαπημένης του;

«Θα το δούμε αυτό πως θα εξελιχθεί, θεωρώ πως είμαστε στην αρχή αυτή της σχέσης. Πάντως εκείνη δεν δείχνει να τον φοβάται τον Ηρακλή. Περισσότερο η γιαγιά της φοβάται τόσο τον ίδιο όσο και το ειδύλλιο που βλέπει να αναπτύσσεται με την Ιωάννα».

θα μπει στην οικογένεια; θα τα καταφέρει; Και κυρίως θα εξιχνιάσει τι συμβαίνει;

«Δεν το ξέρω. Μπορεί! Σίγουρα θα είναι καταλύτης για εκείνους. Τον ελκύουν οι γυναίκες που εμπλέκονται σε παρανομίες τελικά».

Μήπως τότε κάνει τα στραβά μάτια όταν καταλάβει;

«Δεν το νομίζω. Το αίσθημα της ηθικής είναι ιδιαίτερα ανεβασμένο στον Ηρακλή»

Πηγή tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved