Ο πρώτος από εμάς: Η Έλσα υποψιάζεται πως το παιδί της Κάτιας είναι του πατέρα της
Media

Ο πρώτος από εμάς: Η Έλσα υποψιάζεται πως το παιδί της Κάτιας είναι του πατέρα της

Ο πρώτος από εμάς - Η Έλσα έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με την εγκυμοσύνη της Κάτιας και πηγαίνει να τη συναντήσει ζητώντας απαντήσεις για τον πραγματικό πατέρα του παιδιού.

Η δραματική κομεντί «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» έρχεται απόψε στις 22:30, με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο ανατροπές!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ, ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 22:30

Η Κάτια και ο Άλκης έχουν χαρμόσυνα νέα για την εγκυμοσύνη της Κάτιας, την ώρα που ο Έβαν λείπει ακόμη στο εξωτερικό. Ο αναπάντεχος χωρισμός της Έλενας θα την ταρακουνήσει. Θα ξαναπέσει στην αγκαλιά του Νικόλα; O Κοσμάς προσπαθεί να κρύψει την απόλυσή του από την τράπεζα, ενώ οι προσπάθειες του Φίλιππου να έρθει πιο κοντά με τους γιους του, φαίνονται να βρίσκουν εμπόδια. Ο Μάριος και η Έλσα ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί, με τον Άλκη να τους κάνει τσακωτούς.

Δείτε το trailer:

Ο πρώτος από εμάς - Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Ο Νικόλας εκμυστηρεύεται τον έρωτά του στη Χαρά αλλά η αντίδρασή της είναι αναπάντεχη…

Η Έλενα εξομολογείται κάτι στον Δάνη που θα τον κάνει να απομακρυνθεί από κοντά της. Πίνει για να ξεχάσει τον πόνο της και γίνεται η αιτία να μάθει η Σοφία το μυστικό της Κάτιας για το παιδί που περιμένει από τον Άλκη. Η Σοφία θυμώνει με τις φίλες της που δεν είχαν μοιραστεί μαζί της, τόσο καιρό, αυτό το μυστικό. Ο Έβαν φεύγει για δουλειά στη Γερμανία. Η Κάτια μένει στο σπίτι μόνη της και μία αιμορραγία θα την αναστατώσει. Ο Άλκης συνοδεύει την Κάτια στη γυναικολόγο της και περιμένει κι εκείνος με αγωνία να μάθει αν το παιδί τους είναι καλά…

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved