Δήμος Μυλωνάς κατά Πανταζή: «Δεν κάνουμε παρέα! Του είχα ζητήσει 100 ευρώ και….»
Media

Δήμος Μυλωνάς κατά Πανταζή: «Δεν κάνουμε παρέα! Του είχα ζητήσει 100 ευρώ και….»

Ο Δήμος Μυλωνάς μίλησε στο MEGA Καλημέρα και εξήγησε γιατί επιλέγει τον Γιώργο Λιάγκα για το Πρωινό και όχι τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ξεκαθάρισε την σχέση του με τον Λευτέρη Πανταζή

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε γιατί προτιμά να βλέπει τον Γιώργο Λιάγκα.

«Προτιμώ με κλειστά μάτια τον Γιώργο Λιάγκα στο “Πρωινό” από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ας κοιτάξει τα θέματα που έχει και μετά να προχωρήσει στην τηλεόραση. Το “Πρωινό” θέλει κάποιον πιο γρήγορο και μία ευελιξία που ο «Γρηγοράκης» δεν την έχει αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο Δήμος Μυλωνάς.

Για την σχέση του με τον Λευτέρη Πανταζή, τόνισε πως, «δεν κάνουμε παρέα με τον Λευτέρη Πανταζή, του έχω γράψει όλα τα σουξέ τα τελευταία 20 χρόνια. Ζήτησα από τον Λευτέρη Πανταζή 100 ευρώ και δεν μου τα έδωσε γιατί ”τα λεφτά του είναι κλειστά”».

milonas.jpg

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως δέχεται καθημερινά τηλέφωνα από τον τραγουδιστή, ωστόσο δεν προλαβαίνει να του απαντήσει λόγω φόρτου εργασίας.

«Κάθε μέρα με παίρνει τηλέφωνο, αλλά επειδή έχω δουλειές, δεν μπορώ να το σηκώσω. Του λέω «Λευτέρη μου, θα σε πάρω, δεν προλαβαίνω». Με παίρνει τηλέφωνο κάθε μέρα», είπε.

«Ο Σταμάτης Φασουλής είναι θεατράνθρωπος και ό,τι κάνει το κάνει καλά, άλλα είναι μέτριος ηθοποιός. Θα έχω πρωταγωνιστικό ρολό σε σειρά του Μανούσου Μανουσάκη», σημείωσε κλείνοντας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved