Λιάγκας για Τσιμτσιλή: «Βγες και πες "κάναμε λάθος"! Φωτογραφίσατε με ποια είναι ο Στάνκογλου...»
Media

Λιάγκας για Τσιμτσιλή: «Βγες και πες "κάναμε λάθος"! Φωτογραφίσατε με ποια είναι ο Στάνκογλου...»

O Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού αναφέρθηκε στα όσα είπε σήμερα, 6 Δεκεμβρίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με τον Γιάννη Στάνκογλου και τη φημολογούμενη σχέση του.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Να είμαστε ειλικρινείς όλα ξεκίνησαν από την εκπομπή της Σταματίνας. Η Σταματίνα είναι από τα παιδιά που χαίρομαι πάρα πολύ για την τηλεοπτική της εξέλιξη, η οποία είναι από τα πρώτα ονόματα στις γυναικείες παρουσιάστριες και δικαίως. Την αγαπάει ο κόσμος, είναι καλή και έχει εξελιχθεί… Δεν είναι κακό να πούμε κάναμε και ένα λάθος. Εμείς δηλαδή είμαστε χαζοί που τα κάνουμε και τα λέμε; Κάνουμε λάθη και το λέμε…»

liagkas1.jpg

Kαι πρόσθεσε: «Η Σταματίνα κάνει κάτι, λέει εμείς το είπαμε μεν, αλλά και ο Γιώργος είπε ότι το ήξερε και η Φαίη είπε ότι το ήξερε. Το θέμα είναι ποιος το είπε πρώτος και έκανε την πατάτα. Βγες και πες «κάναμε λάθος, μίλησε και μαζί μου ο Γιάννης» και προχωράμε.. .Στην εκπομπή της φωτογράφισαν ποια παρουσιάστρια είναι… Τι να κάνουμε τώρα και εγώ το είχα ακούσει… Και να μην ξέραμε μετά ξέραμε και βγήκε ο Στάνκογλου και το διέψευσε… Δεν είναι κακό να πει ότι έκανε λάθος, μην αισθάνεται άβολα… Αυτό δεν φταίμε εμείς, φταίνε και οι άλλοι, συγγνώμη όταν ευθύνη έχει και κάποιος άλλος, αφαιρείς την ευθύνη από εσένα ή μειώνεται η ευθύνη; Δεν το έχει ανάγκη η Σταματίνα, είναι στα πολύ πάνω της…»!

stam_tsimtsili_1701780378_3251091905352699846_25909647.jpg

Και κατέληξε λέγοντας: «Σε όλους έχει συμβεί. Τώρα συνέβη στη Σταματίνα. Αυτοί έκαναν το λάθος, ξεκάθαρα. Φταίει αυτός που το φωτογράφισε πρώτος, τι να κάνουμε τώρα; Όλοι κάνουμε λάθη, τώρα το έκανε το Happy Day. Λες συγγνώμη, όπως έκανε. Άσε τα υπόλοιπα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Το πρωινό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved