Χείμαρρος ο Γιώργος Λιάγκας: «Θα πρέπει να σταματήσει να μιλάει, εάν θέλει ας πει όνομα»
Media

Χείμαρρος ο Γιώργος Λιάγκας: «Θα πρέπει να σταματήσει να μιλάει, εάν θέλει ας πει όνομα»

Ο παρουσιαστής τόνισε: «Ο κάθε παρουσιαστής επιλέγει κάποιους συνεργάτες, άλλοι του βγαίνουν άλλοι δεν του βγαίνουν. Από πότε είναι ανέντιμο να πάρεις τηλέφωνο ένα συνεργάτη σου και να τους πεις νομίζω ότι δεν ταιριάζουμε ή δεν κάνεις γι’ αυτήν εδώ την εκπομπή. Μπορείς να ανταπεξέλθεις ή να το διαλύσουμε; Γιατί είναι κακό αυτό;».

liagkas-1.jpg

Και πρόσθεσε: «Πολλές φορές όταν πάμε σε μία δουλειά δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στη δουλειά αυτή. Μπορεί, λοιπόν, ένα κουτσό άλογο να υπονομεύει την πορεία μιας εκπομπής ή μιας ομάδας; Δεν σημαίνει ότι όταν κάποιος δεν μπορεί να αποδώσει κάπου… μπορεί σε άλλο τομέα να είναι ο καλύτερος όλων. Άρα μια ομάδα για πόσο διάστημα πρέπει να ανεχθεί έναν άνθρωπο που της φέρνει εμπόδιο στην εξέλιξή της; Αν αυτός ο άνθρωπος οδηγηθεί έντιμα εκτός ομάδας, όχι με ύπουλο τρόπο, γιατί να ειπωθεί ότι φαγώθηκε»;

liagkas-ant1-scaled.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Από τη στιγμή που κι εγώ κρίνομαι αυστηρά, έχω το δικαίωμα να κρίνω κι εγώ τους συνεργάτες μου εντίμως και μπροστά τους. Αν κάποια στιγμή δούμε ότι δεν ταιριάζει με την ομάδα μας αυτό το ελάφι και του χρόνου πρέπει να μη συνεχίσει, τι σημαίνει, ότι κάνω bullying στο ελάφι; Ξαφνικά είναι ο κακός Λιάγκας που έφαγε το ελάφι. Αν το ελάφι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει; Το προστάτευσα το ελάφι, δεν το έφαγα. Γιατί αν το ελάφι εδώ δεν μπορούσε, θα εκτίθετο καθημερινά το ελάφι.

Αυτό δεν καταλαβαίνει το ελάφι. Το ελάφι θα πρέπει να καταλάβει κάποια στιγμή και να σταματήσει να μιλάει. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει να μιλάει το ρημάδι το ελάφι. Να καταλάβει το ελάφι και να σταματήσει να μιλάει! Κάθε μέρα μιλάει το ελάφι. Εάν θέλει να μιλήσει ας πει και όνομα».


Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved