Η γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης εκβιάζει τον Ισίδωρο
Media

Η γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης εκβιάζει τον Ισίδωρο

Η γη της ελιάς: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της εβδομάδας.

Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Δημοσθένη να της δώσει διαζύγιο, αλλά εκείνος την εκβιάζει, λέγοντάς της ότι αν επιμείνει στον χωρισμό τους σκοπεύει να μιλήσει σε όλους για τα καμώματά της.

gitiselias_megatv_342910273_261707886184500_1348060380274979428_n.jpg

Την ίδια ώρα, ο σκληρός μαφιόζος μαθαίνει το σκοτεινό μυστικό που συνδέει τον Ισίδωρο με τη γυναίκα που αναφέρεται στη διαθήκη του, την Ελένη Καραλή. Έτσι, αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τη συνθήκη υπέρ του. Αρχίζει, λοιπόν, να εκβιάζει τον δήμαρχο της Μάνης. 0 Ισίδωρος, από τη δική του μεριά, παραμένει ψύχραιμος, αλλά υποχρεώνεται να πει τα πάντα στην οικογένειά του, καθώς δεν θεωρεί ότι αυτή η ιστορία είναι ικανή να τον βλάψει. Τους μιλάει, λοιπόν, για την κρυφή διαθήκη του και πως αφήνει σε αυτή τη γυναίκα ένα εκατομμύριο ευρώ, καθώς πριν από 20 χρόνια ενεπλάκη σε ένα τροχαίο ατύχημα, καθιστώντας την ανάπηρη.

galanos.jpg


Αμέσως μετά, πηγαίνει στο τμήμα και λέει τα πάντα στον Κουράκο προκειμένου να παγιδέψει τον εκβιαστή του. Έτσι, με την καθοδήγηση του αστυνόμου, δίνει ραντεβού στον Δημοσθένη, για να του παραδώσει τα χρήματα του εκβιασμού. Ύστερα από συνεννόηση, λοιπόν, ο Ισίδωρος αφήνει τα χρήματα σε ένα ερημικό σημείο και οι Αρχές συλλαμβάνουν τον κακοποιό που πηγαίνει να τα παραλάβει για λογαριασμό του Δημοσθένη. Την επόμενη ημέρα, ο Βαγιάκος εξηγεί στον μαφιόζο μια ιδέα που έχει για να ξεφορτωθούν από την Αρεόπολη τον Κουράκο και τη Δήμητρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved