Η μάγισσα: Αντιμέτωποι Σιντόροφ και Μάρκος
Media

Η μάγισσα: Αντιμέτωποι Σιντόροφ και Μάρκος

Η μάγισσα: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια αυτής της εβδομάδας. Ο Μάρκος αποκαλύπτει σε όλους την εγκυμοσύνη της Θεοφανώς και λίγο αργότερα έρχεται αντιμέτωπος με τον Αντρέι.

Παράλληλα, η Ποτούλα ετοιμάζει αντεπίθεση στους Γερακάρηδες, ενώ ο Μισέλ έχει ένα σχέδιο.

14.-(6).jpg

Ο πύργος των Λασκαραίων αναστατώνεται με τα νέα της εγκυμοσύνης της Θεοφανώς και ο Μιχαήλ επισπεύδει τον γάμο της με τον Φρίξο. O Μάρκος, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα, καθώς δεν θα επιτρέψει να μεγαλώσει ένας άλλος άντρας το παιδί του. Η Ποτούλα, από την άλλη, ετοιμάζει αντεπίθεση στους Γερακάρηδες, που προσπαθούν να της κλείσουν το στόμα.

3.-(9).jpg

O Μισέλ βάζει κι εκείνος σε εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο για τον θησαυρό των Γερακάρηδων, προκειμένου να παραμείνει στον πύργο. Λίγο μετά, ο Κανέλλος μαθαίνει τα πάντα για το σκοτεινό παρελθόν του Τζανέτου αλλά κι ένα μυστικό, που είναι ικανό να προκαλέσει σεισμό. Παράλληλα, ο Αντρέι και η Θεοφανώ συγκρούονται, φέρνοντας στην επιφάνεια αποκαλύψεις που αλλάζουν τη ζωή όλων. Ο Ρώσος καταρρακώνεται από όσα του λέει η Θεοφανώ πως είδε στο όραμά της για εκείνον και αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη φιλία τους.

6.-(9).jpg

Ταυτόχρονα, ένας παράνομος δεσμός αρχίζει στον πύργο των Γερακάρηδων, ενώ ο Μάρκος με τη Δαμιανή συγκρούονται για τη Θεοφανώ. Την επομένη, η τελευταία και ο Φρίξος ετοιμάζονται για τον γάμο τους, αλλά τίποτα δεν κυλάει ήρεμα, καθώς μια αποκάλυψη ταρακουνάει συθέμελα τον πύργο. 0 Μάρκος αποκαλύπτει σε όλους πως το παιδί που περιμένει η Θεοφανώ είναι δικό του. Οι αντιδράσεις της οικογένειάς του είναι ακραίες. Η Μεταξία φεύγει από τον πύργο και ζητάει καταφύγιο στους Γερακάρηδες, ενώ η Θεοφανώ εγκλωβίζεται για τα καλά, καθώς πια άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις για εκείνη.

3.-(10).jpg

Εν τω μεταξύ, ο όρος που θέτει η Μεταξία για να γυρίσει στους Λασκαραίους δεν βρίσκει σύμφωνο τον Μάρκο και πλέον οι δύο οικογένειες βαδίζουν στην κόψη του ξυραφιού και μία νέα σύγκρουση μοιάζει αναπόφευκτη. Από την άλλη, η Δαμιανή προσπαθεί να πείσει τους πάντες, προκειμένου η Θεοφανώ μετά τη γέννα να φύγει απ’ τον πύργο, αλλά δεν βρίσκει κανέναν σύμμαχο, καθώς όλοι πιστεύουν πως η κοπέλα πρέπει να είναι παρούσα στην ανατροφή του παιδιού. Την ίδια στιγμή, μια συζήτηση του Μάρκου με τον Αντρέι φέρνει τους δύο άντρες στα όριά τους και έρχονται αντιμέτωποι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved