Παγιδευμένοι: Νέο έγκλημα συγκλονίζει Άννα και Δημήτρη
Media

Παγιδευμένοι: Νέο έγκλημα συγκλονίζει Άννα και Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Νέες ανατροπές αναμένονται στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας.

Ύστερα από εντατική έρευνα, τελικά ο Δημήτρης, η Άννα, ο Σταύρος και ο Ανδρέας κάνουν μία μεγάλη ανακάλυψη, η οποία ρίχνει άπλετο φως στον θάνατο του Παναγιώτη.

1.-(5).jpg

Μάλιστα, το στοιχείο που έχουν πλέον στα χέρια τους είναι τόσο ισχυρό, που μπορεί να καταρρίψει κάθε υποψία ότι ο εισαγγελέας Μαρκέτος σκότωσε από πρόθεση τον νεαρό αστυνομικό ρεπόρτερ. Τότε, ο εφιάλτης για τον Δημήτρη και τον Ανδρέα τελειώνει, καθώς επιστρέφουν κανονικά στις υπηρεσίες τους. Την ίδια στιγμή, οι έρευνες της οικογένειας της Άννας και του Δημήτρη βρίσκονται σε εξέλιξη και είναι πολύ κοντά στο να μπορέσουν να αποδείξουν την πραγματική ενοχή του Παναγιώτη για τους φόνους του πηγαδιού.

6.-(3).jpg

Μάλιστα, ένα κλειδί οδηγεί στην εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς ανοίγει την πόρτα στο κέντρο σχεδιασμού των εγκλημάτων του πηγαδιού. Εκεί βρίσκονται όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία κατά του Παναγιώτη. Κι ενώ όλοι είναι απασχολημένοι για να αποδείξουν την ενοχή του δολοφόνου, ο Θοδωρής μαθαίνει κάτι σχετικά με τον ‘Άκη, το οποίο πρόκειται να δημιουργήσει ένα ντόμινο ραγδαίων και άκρως συγκλονιστικών εξελίξεων.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved